Doček 2018. u The Club-u Esplanade uz party sa stilom

Glamurozan party u srcu grada za sve one koji žele odjenuti nešto svjetlucavo i krenuti u Novu godinu u vrhunskom raspoloženju uz odličnu ekipu

Crveni tepih, DJ Jurki, pjenušac u ponoć, raskošan bife i piće cijelu noć 

Pored spektakularne proslave u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani i otmjenom restoranu Zinfandel’s, zagrebački hotel Esplanade i ove godine tradicionalno priprema vrhunski novogodišnji party u modernom prostoru The Cluba uz odličnu glazbu po izboru poznatog DJ Jurkija.

Goste tako očekuje raznovrsni izbor najfinijih delicija s bife stola koji se obnavlja cijelu noć, neograničena konzumacija pića i koktela na open baru te pjenušac te blještavi rekviziti za slavlje i zabavu u ponoć.

Za raskošni novogodišnji bife poznata Esplanadina šefica kuhinje Ana Grgić odabrala je jela poput sushija, hrskavih proljetnih rolica, sočnih svinjskih rebarca u slatko-kiselom umaku, slasnih pita i primamljivih sendviča, potom tajlandskih, korejskih, francuskih i drugih internacionalnih i domaćih specijaliteta, kao i nezaobilazne Esplanade štrukle zapečene s finim vrhnjem, a sve to zaokruženo finim slasticama poput pjenastih mousseva, neodoljivih tortica i blagdanskih kolačića. U rane jutarnje sate goste očekuje fini vinski gulaš za okrepu. Open bar uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, a selekcija se sastoji od vrhunskog vina Krauthaker Merlot i Graševina, pive, zatim odličnih koktela u izvedbi Esplanadinih vrsnih barmena – Cuba Libre, Aperol Spritz, Huga te široke liste žestokih pića poput Jack Danielsa, gina, Jägermeistera, vodke i ruma, a u ponoć svi će prisutni nazdraviti čašom savršeno rashlađenog pjenušca Tomac Millenium.

Moderan prostor The Cluba ima zaseban ulaz i okuplja odličnu mladu ekipu iz Hrvatske i svijeta koja uživa u provodu do ranih jutarnjih sati uz najbolje glazbene hitove iz plodnih razdoblja 70′, 80′, 90′ do današnjih godina. Broj osoba je ograničen kako bi svi uživali u odličnom party slavlju, a cijena iznosi 650 kn po osobi.

Mladim roditeljima hotel Esplanade i ove godine nudi Mini Disco doček Nove godine djecu, pod stručnim vodstvom animatora. Mališane tako očekuje posebno dotjerani prostor, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja. A kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih cool spavaonica koju čuva superdadilja. Cijena dočeka za djecu iznosi 550 kn po djetetu te uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode. Ponuda je dostupna za roditelje koji imaju organizirani doček Nove godine u hotelu Esplanade Zagreb.

PR