Doček nove godine u Termama Tuhelj i Termama Olimia

Želite nešto drugačije i neponovljivo? Art&Movie doček u Termama Tuhelj ili egzotična zabava uz prestižno zlatno opuštanje u Termama Olimia ispunit će vaša očekivanja

U Termama Tuhelj sve ono najbolje iz Art&Spa projekta pretočili su u Art&Movie doček Nove godine. Uplovite u 2017. na spektakularan način na tematskoj proslavi inspiriranoj „sedmom umjetnošću“. Prednovogodišnja zabava, 30. prosinca uz gosta iznenađenja Sašu Lozara, bit će savršena uvertira u najorginalniju noć u godini, a na zabavi će se degustirati nagrađivana vina u restoranu Dvorac Mihanović.

Zbogom 2016. možete reći i na Great Gatsby gala večeri u restoranu Lati uz Smooth bend i/ili Hangover all inclusive dočeku u kupaćim kostimima na Vodenom planetu koji će tom prigodom biti osvijetljen kao Las Vegas.

Bez obzira koju tematsku proslavu odaberete, Terme Tuhelj nude širok izbor novogodišnjih paketa sa smještajem i bez. Cijena za dnevne goste koji žele biti dio samo Hangover all inclusive partyja iznosi 350 kuna po osobi, a za Great Gatsby gala večeru u restoranu Lati 450 kuna.

Teatralna Nova godina u Termama Olimia

U Termama Olimia pobrinuli su se da doček Nove godine bude poseban, magičan i pun iznenađenja!

Ako ste u potrazi za nečim neobičnim i egzotičnim oduševit će vas all inclusive ponuda u kupaćim kostimima na bazenima Wellnessa Orhidelija uz brazilske plesačice i zarazne plesne ritmove sambe. Želite li uz zabavu spojiti odmor i wellness opuštanje, odaberite smještaj u Aparthotelu Rosa**** ili apartmanima sela Lipa***.

Oni koji više vole elegantnu i intimnu atmosferu odabrat će buđenje osjetila u saunama Wellnessa Orhidelija uz prestižno zlatno opuštanje za dvije osobe, a tu su i proslave u jednom od dva hotela s četiri zvjezdice – Wellness hotelu Sotelia****s i Hotelu Breza**** uz gala novogodišnje večere, puno glazbe i plesa.

PR: Lollipop