Egoist ima herc za Ivanu

Pozivamo vas na humanitarno kuhanje za pomoć slijepoj studentici koje će se održati u Egoist baru Cvjetno, Veslačka 17, u četvrtak 2.5.2019. od 17.00 do 23.00 sata u organizaciji Egoist bara.

Riječ je o studentici Ivani koja je oslijepila u devetoj godini života s dijagnozom Retinitis pigmentoze s progresivnom atrofijom vidnog živca na oba oka te joj je potrebna financijska podrška za liječenje i školovanje.

Kako bi pružio pomoć slijepoj djevojci iz kvarta, Egoist bar organizira dobrotvorni projekt “Meat the King i Egoist Cvjetno kuhaju s hercom” na kojem će šef Egoist kuhinje, Neven Kerhat u suradnji s poznatom mesnicom Meat the King i vinarijom Sontacchi pripremitiposjetiteljima meni u tri slijeda po cijeni od 150,00 kn.

Posjetitelji će moći uživati u pravoj gastro-eno čaroliji te ujedno učiniti i dobro djelo.

Od četvrtka u prodaju kreću i šalice “Imam herc” po cijeni od 20,00 kuna u svim Egoist barovima, a sva dobit od prodaje menija i šalica ide za Ivanine potrebe. Cilj je prikupiti 15.000,00 kuna.

Ivana je u Zagreb došla iz Dubrovnika na studij filozofije na Filozofskom fakultetu koji sada privodi kraju. Iako slijepa, Ivana na fakultetu ostvaruje izvrsne rezultate s prosjekom od 5.0 i ove ga godine treba završiti i magistrirati. Moguću šansu za izlječenje, Ivana je pronašla u Rusiji, pomoću lingvističko-valne genetike (LVG), takozvanoj Garjajevoj metodi koju provodi najslavniji istraživač tog područja, molekularni biolog Pjotr Garjajev iz Instituta kvantne genetike. Dodatno, potrebna joj je i obnova tehničke opreme za slijepe pomoću koje može pratiti predavanja i završiti studij.

Egoist bar u svojem poslovanju dugi niz godina u sredini u kojoj posluje njeguje humanitarno djelovanje, pa je tako organizator mnogih humanitarnih projekata kojima pod nazivom „Imam herc“ pomaže bolesnoj djeci i siromašnim obiteljima iz bliskog okruženja.

PR: Egoist