Emirates slavi Valentinovo

Sretno Valentinovo!  Najveća svjetska međunarodna aviokompanija Emirates za ovo je Valentinovo odlučila razveseliti hrvatske putoholičare akcijskom cijenom letova iz Zagreba na niz atraktivnih destinacija iz Emiratesove globalne mreže. One koji žele iznenaditi drage osobe spontanim putovanjem razveselit će posebna cijena za dva putnika u ekonomskoj klasi.

Destinacija Ekonomska klasa *
Dubai 779 EUR
Bangkok 899 EUR
Colombo 959 EUR
Jakarta 969 EUR
Singapur 999 EUR
Tokyo 1 159 EUR
Sejšeli 1 299 EUR
Mauricijus 1 499 EUR

*Navedene cijene vrijede za 2 osobe koje putuju zajedno u razdoblju od 19. veljače do 30. studenog 2018., za kupnju u razdoblju od 9. do 15. veljače 2018.

Emiratesova ekonomska klasa nudi nenadmašnu vrijednost za novac, uz vrhunske gourmet obroke u nekoliko sljedova, besplatnu prtljagu težine do 30 kilograma i najbolji svjetski sustav zabave na letu. S više od 3000 kanala koji se mogu dobiti na zahtjev, od filmova, televizijskih programa, igrica, audioknjiga i glazbe iz svih krajeva svijeta, Emiratesov nagrađivani sustav zabave na letu ice proglašen je najboljim već 13 godina zaredom prema Skytraxu.

Putnici koji žele dodatno začiniti putovanje i učiniti ga romantičnim mogu popiti čašu vina ili pjenušca na letu u najboljoj svjetskoj ekonomskoj klasi, a mogu i rezervirati pristup nekom od Emiratesovih Lounge salona u Međunarodnoj zračnoj luci Dubai (Dubai International Airport) kako bi se opustili između letova. Informacije o plaćenom pristupu Emiratesovim Lounge salonima u Dubaiju i širom svijeta nalaze se ovdje.

Emirates širokotrupnim zrakoplovom tipa Boeing 777 leti iz Zagreba za Dubai 5 puta tjedno – utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom. Posebne cijene za Valentinovo vrijede za karte rezervirane u razdoblju od petka 9. veljače do četvrtka 15. veljače 2018., a odnose se na letove u razdoblju od 19. veljače do 30. studenog 2018. Karte se mogu rezervirati na službenoj internetskoj stranici www.emirates.com, u lokalnom uredu na broj telefona 01 48 29 493 ili preko putničkih agencija.

PR: Media val