FRITAJA OD ŠPARUG

Trg Stjepana Radića u Crikvenici će se u subotu, 14. travnja od 11 sati pretvoriti u veliku kuhinju na otvorenome, a glavna gastro zvijezda bit će biljka koju je u svojim spisima spominjao i veliki Julije Cezar, a to je šparuga.

Proljeće je vrijeme koje podrazumijeva što duži boravak na svježem zraku i što više aktivnosti. Pritom ne mislimo samo na one sportsko-rekreativnog karaktera već i uživanje na otvorenome u gastro poslasticama specifičnim za ovo doba godine,  jer tko kaže da je to namijenjeno samo za zatvorene prostore? Osim dobro poznatih sastojaka za našu fritaju, a to je 30 kg šparuga, 1000 jaja, pršut, slanina, maslinovo ulje i mladi luk, ubacit će se i tajni sastojak koji ćete otkriti samo ako dođete i kušate ovu gastro poslasticu.

Kako bi doživljaj degustiranja bio potpun, pobrinut će se glazbeni sastav Aria, koji će za vas i nas svirati od 10 sati. Trgom će se, osim primamljivog mirisa fritaje, širiti i miris cvijeća, obzirom da će tada na Trgu Stjepana Radića biti i izložba cvijeća, sadnica i vrtnog programa, poznatija kao Festival cvijeća.

Organizator Fritaje od šparug je „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka, a pokrovitelji Turistička zajednica Grada Crikvenice i Grad Crikvenica.

PR: TZ grada Crikvenice