IZBOR NAJBOLJIH BOŽIĆNIH KOLAČA U AQUATICI

Pozivamo sve mame, bake, tete i sve druge koji vole peći božićne kolače da se prijave na izbor najboljih božićnih kolača u Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac u subotu 16. prosinca!
Ovaj slatki događaj je dio Adventa u Karlovcu i našeg Adventa u Aquatici.


Kolače je potrebno donijeti u subotu 16. prosinca od 8 do 10 sati u caffe bar Aquatika, a proglašenje najboljih bit će u 11:30 sati. Nakon proglašenja najboljih, kolače će se moći degustirati. Radi se o četiri kategorije kolača: božićni keksi, makovnjače, orahnjače i kuglofi.

Nije samo stvar prestiža biti proglašena za najbolju kuharicu božićnih kolača u našem gradu, već vas očekuju i vrijedne nagrade naših sponzora: Karla Žitoproizvod, Restoran Kvaka, IGOR Dobranić Limited Edition (Vestimenta d.o.o.) i naravno Aquatike.

Za svakog sudionika pripremili smo prigodan poklon i zahvalnicu, a žiri u sastavu: gđa Ivančica Malović – suradnica u praktičnoj nastavi Kuharstva u Trgovačko-ugostiteljskoj školi Karlovac, Alen Pajtak – turistički vodič i vanjski suradnik Aquatike, Tea Smiljanić – voditeljica marketinga u Žitoproizvodu i Ivana Kaleb Vuletić – voditeljica marketinga Aquatike, izabrat će i nagraditi najbolji kuglof, najbolju makovnjaču i orahnjaču te najbolji božićni keks.

Prijave za sudjelovanje na natjecanju možete poslati na e-mail: info@aquariumkarlovac.com ili nazvati na tel. 047 659 112.

Veselimo se dobrom odazivu kao i prošle godine, druženju i degustaciji najfinijih božićnih kolača! ????

Jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj tijekom Adventa u Karlovcu radi svakoga dana od 9 do 17 sati, a posjetiteljima pruža jedinstven doživljaj riječnog svijeta upravo u Karlovcu, gradu na četiri rijeke.

Događanje podupiru: TZ Karlovac, Grad Karlovac, Žitoproizvod d.d., IGOR Limited Edition (Vestimenta d.o.o.), Restoran Kvaka, Trgovačko -ugostiteljska škola Karlovac.

AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC