IZUZETNO BOGATI PROGRAM DRUGOG VIKENDA ADVENTA U CRIKVENICI

Čarolija je najjednostavnija riječ koja bi najbolje opisala prošlotjedno otvorenje Adventa u Crikvenici, a ovog vikenda nastavljamo – “100% Romantično”!

Čarolija – u toplom i ugodnom ambijentu, u posebnom, novom uređenju, u zadovoljnim licima brojnih posjetitelja i u kvalitetnoj ponudi, u glazbenim programima i prekrasnom osvjetljenju kojim je bio iluminiran cjelokupni park… U svakom detalju, u posebno izrađenoj fotkaonici s pogledom na more koja je odmah postala pravi hit, u novim “otocima” za boravak posjetitelja koji su zajedno s originalno ilustriranim pingvinima “ušetali” u Adventski park u srcu Crikvenice.

Ovog vikenda nastavljamo – u istom tonu! Dvostruki programi petkom i subotom te glazbeni program i u nedjelju poslijepodne…

Ili u petak 7.12. – kojega smo obojili “u boje rocka”: Kiki&Karlo uz dvije gitare će svojim izvedbama sigurno zagrijati večer, a za njima dolazi prava rock poslastica – sjajni pjevač Ervin Baučić i legendarni gitarski virtuoz Branko Bogunović Pif u programu Rock Friday Night.

A u subotu 8.12.: uvijek šarmantna i dobro raspoložena Ana Bustruc iz showa The Voice i klupska pop-rock senzacija Positivo u programu koji će sigurno zagrijati i rasplesati sve posjetitelje.

I još u nedjelju 9.12.: jazzy-pop nedjeljno poslijepodne uz mladu i talentiranu Doru Trogrlić u izvedbama poznatih tema od Norah Jones i Stevea Wondera do Amy Winehouse i Josipe Lisac.

Na opetovane zahtjeve posjetitelja radno vrijeme u nedjelju 9.12. produženo je na 12:00-21:00 sati, a ove subote 8.12. – na radost mnogih mališana – od 11:00 do 13:00 sati vozimo se i u Veselom adventskom vlakiću – vožnje su besplatne.

Pa što reći nego: Vidimo se na Adventu – Dobro došli u Crikvenicu!

 

PR: GAD produkcija