Jesensko ruho MODULEE-pop up kompleksa – donosimo životopisni program

Otkrijte sve boje jesenskog ruha MODULEE pop-up kompleksa koji ne mijenja lokaciju, a obogaćuje ponudu! Prošlog su se tjedna ponovno otvorili novozagrebački Modulee i svojim programom najavili živopisnu gastro, glazbenu i kulturnu jesen u Zagrebu

Modulee ostaju otvoreni sve do 8. listopada 2021. godine, na istoj lokaciji na kojoj su se ljetos predstavili zagrebačkoj publici željnoj novih urbanih događanja – arhitektonski zanimljivi modularniobjektiponovno vas čekaju u Novom Zagrebu na prostranoj površini izmeđuVelesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma.

IĆE, PIĆE, GLAZBA, IZLOŽBE, PROMOCIJE KNJIGA, KVIZOVI, KULINARSKA DOGAĐANJA

Pod motom „nama je sve jednako bitno“ Modulee nastavljaju tamo gdje su stali krajem srpnja i još jednom stavljaju naglasak na sve segmente svjetskih događanja na otvorenom; na pristupačnu lokaciju, zanimljivo i ugodno arhitektonsko rješenje, odličnu atmosferu, raznovrsan kulturni i glazbeni program koji doprinosi opuštenim urbanim druženjima daleko od gradske vreve te dobru kapljicu i još bolje zalogaje.

Tako su i dalje na repertoaru zanimljivi glazbeni nastupi DJ-eva i bendova, razni kvizovi, promocije knjiga, izložbe, kulinarska druženja, kao i šarolika gastro ponuda koja u jesenskoj shemi dolazi s dva pojačanja – u rujnu su se pridružiliGood Foodsa svojom dobro poznatom ponudomiobližnji Mrav Burger & Beer Barčije ime govori sve. Njima uz bok stoje otprije poznati street-food majstori sa svojimkulinarskim kreacijama i zalogajima; beach bar EAT MEu kubanskom štihu, Cargo sa svojim burgerima i krumpirićima, Erupcija užitka s burgerima od jelenjeg mesa, ali i pulled pork sendvičima te hrskavim batatima i Nargilla Bar45smazalicama i raznim oblizekima, a uskoro i vrućim fritulama.

Centralni bar Peaches & Creamje, također, na istom mjestu i s godišnjeg se odmora vratio se osvježen i odlično opremljen – i dalje ima svega za svakoga, od koktela preko Medvedgrad craft piva i dobrih vina pa sve do finih rakijica i likera. A kod njih možete popiti i kavu te osvježavajuća bezalkoholna pića, kao i hladnu Jamnicu.

MODULEE NOVITETI -OPG TRŽNICA I KOTANY KULINARSKI SHOW

Na dugačkesocial stolove stiže i bogata ponuda raznih proizvoda domaćih OPG-ova koji će ovu novozagrebačku lokaciju obogatiti pop-up tržnicom i donijeti na asfalt onaj pravi dašak jeseni te doslovce uprizoriti izreku „s polja na stol“. U pripremi su i noćni i dnevni market, tako da ne možete reći kako niste stigli do placa!

Abeceda komunikacije