Konzum daruje milju za Božić u izobilju

U nagradnoj igri koja traje do 23. prosinca Konzum će nagraditi ukupno 500 dobitnika iznosima od 1.000 kuna te jednog dobitnika iznosom od 500.000 kuna

Čak milijun kuna vrijednost je nagradnog fonda koji će Konzum podijeliti najsretnijim kupcima u svojoj blagdanskoj nagradnoj igri sa sloganom „Darujemo milju za Božić u izobilju“. Ukupno će tako kroz četiri tjedna izvlačenja nagraditi 500 kupaca s iznosom od 1.000 kuna na Konzumovoj poklon-kartici, a u završnom će izvlačenju najsretniji kupac osvojiti 500.000 kuna na Mastercard potrošačkoj kartici.

„Na kraju ove nevjerojatno zahtjevne godine želja nam je obradovati naše vjerne kupce i dodatno doprinijeti širenju radosne blagdanske atmosfere koju svi već željno iščekujemo. Smatramo da je ovo najbolji način da završimo godinu koju je obilježilo puno izazova te s veseljem i optimizmom zakoračimo u 2021. Pozivam sve kupce da nam se pridruže u nagradnoj igri i svima im želim puno sreće u sudjelovanju“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni kupci koji u razdoblju od 26. studenog do 23. prosinca na bilo kojem Konzumovom prodajnom mjestu, uključujući i internetsku prodavaonicu, obave kupnju u iznosu od najmanje 100 kuna i pritom kupe najmanje jedan od posebno označenih proizvoda na istom računu. Ponuda proizvoda čija je kupnja nužna za sudjelovanje u igri mijenjat će se svaki tjedan tijekom trajanja nagradne igre, a kupci će je moći pogledati na Konzumovoj stranici konzum.hr ili na plakatima u prodavaonicama. Nakon što je ispunio ta dva uvjeta, kupac treba prijaviti broj računa slanjem SMS-a koji sadrži ključnu riječ KONZUM te ime i prezime, ulicu i kućni broj, mjesto i broj pošte na broj 60221 ili popunjavanjem obrasca na Konzumovoj stranici konzum.hr u koji će unijeti te iste podatke zajedno s telefonskim brojem za kontakt.

Svaki prijavljeni račun na kojem je vidljivo da su ispunjena oba uvjeta za sudjelovanje kupcu donosi jedan ulaz u izvlačenje za svakih potrošenih 100 kuna te jedan ulaz u izvlačenje za svaki od kupljenih posebno označenih proizvoda. Ako je kupac pritom račun platio djelomično ili u cijelosti Mastercard® ili Maestro® karticom, broj ulaza bit će mu udvostručen. Tako će, primjerice, za kupnju u iznosu od 250 kuna u kojoj su kupljena dva posebno označena proizvoda i koja je plaćena Mastercard karticom, kupac ostvariti ukupno osam ulaza u izvlačenje.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim računima koje je dužan čuvati do kraja igre. Tjedna nagradna izvlačenja, u kojima će se izvlačiti po 125 dobitnika iznosa od 1.000 kuna, održat će se 4., 11., 18., i 29. prosinca, a 29. prosinca iz svih zaprimljenih prijava bit će izvučeno i ime sretnog dobitnika glavne nagrade od pola milijuna kuna.

Pravila Konzumove nagradne igre dostupna su na Konzumovoj internetskoj stranici konzum.hr.

Konzum