MIVA galerija vina organizira online whisky radionicu

Povodom Svjetskog dana whiskya koji se obilježava 16. svibnja,
MIVA galerija vina organizira online whisky radionicu,
u četvrtak 14. svibnja u 20.00 sati, Mo
ët Hennessy brand ambasador provest će Vas svijetom whisky pića, točnije svijetom Glenmorangie i Ardbeg okusa!

MIVA galerija vina već tradicionalno četvrtkom održava online radionice i degustacije, a i ovaj put opet ćemo se družiti s Moët Hennessy brand ambasadorom, gospodinom Ted Lelekasom.

Glenmorangie kompaniju su 1843. godine osnovali Roderick MacDonald i Alexander Muir. Kompanija je spoj prošlosti, sadašnjost i budućnosti: proizvodi paletu single malt whiskya tradicionalnom metodom.
Glenmorangie whisky, koji nastaje od strane maštovitih i kreativnih proizvođača u Škotskoj više od 175. godina, u najvišim kotlovima koji su visoki kao i toliko im ljubljene žirafe koje su ujedno i simbol ovog brenda, proizvodi se jedinstveno piće Glenmorangie.

Destilerija Ardbeg smještena na malom škotskom otočiću Islay, u kojoj se proizvodi vrhunski whisky neukrotivog duha, specifičnog “dimnog” mirisa i okusa, proizveden od autentičnog ječma iz Port Ellena. Ardbeg whisky poznat je širom svijeta kao najdimniji i najsloženiji od svih. Prirodne slatkoće koja se suptilno uklapa i proizvodi savršenu ravnotežu.

Više o svemu navedenom imate priliku naučiti u četvrtak 14. svibnja u 20.00 sati!

Prilikom kupnje bilo kojeg artikla Glenmorangie ili Ardbeg putem MIVA webshopa ili u MIVA vinotekama, ostvarujete pravo sudjelovanja u ovoj whisky online radionici.

*ZOOM link radionice primit ćete putem maila nakon kupnje artikla Glenmorangie ili Ardbeg.
*Radionica će biti vođena na engleskom jeziku.

Veliki znalac Ted Lelekas je zadužen za edukaciju i vođene degustacije cijelog portfolia Moët  Hennessy grupe u više od 15 zemalja. Član je Upravnog odbora Međunarodne federacije novinara u svijetu vina i žestokog pića te redovito ima i ulogu suca u mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima iz svijeta vina i žestokog pića.

MIVA