Na naljepšem otočnom adventu očekuju vas Željko Bebek, Neno Belan, klapa Šufit i mnoga iznenađenja

Četvrto izdanje najljepšeg otočnog adventa Rabljanima i njihovim gostima donosi nikad bogatiji program. Advent na Rabu počinje 1. prosinca i traje sve do 7. siječnja, a organizatori Grad Rab, Pučko otvoreno učilište Rab i Turistička zajednica Grada Raba, pripremili su mnogobrojna iznenađenja. Na Trgu Municipium Arba Rabljane će tijekom Adventa zabavljati Željko Bebek, Neno Belan i klapa Šufit, a veliko finale i doček Nove godine obilježit će koncert Doris Dragović.

Grad Rab svim zainteresiranima nudi jedinstvenu priliku, uživanje u ozračju božićnih i novogodišnjih blagdana na poseban otočni način. Na najljepšem otočnom adventu očekuje vas pregršt događanja, od zanimljivih predstava, dječjih partyja, gastro radionica, do podnevnog dočeka Nove godine i nezaobilaznog božićno-novogodišnjeg vlakića.

Ovogodišnji advent održat će na dva trga – Sv. Kristoforu i Municipium Arba. Trg Sv. Kristofora bit će namijenjen najmlađima i na njemu će biti smješteno klizalište na kojemu je prošle godine uživalo više od 3500 klizača, dok će trg Municipium Arba biti mjesto zabave i ugostiteljske ponude. Božićna atmosfera prožimat će gotovo čitavu starogradsku jezgru pa će tako u božićnoj čaroliji zasjati i park Dorka, a prigodno osvjetljen i ukrašen bit će i park Boškopini.

Najljepši otočni advent projekt je koji je nastao prije četiri godine iz potrebe da se u zimskim mjesecima osmisle društveno-zabavna događanja na otoku u kojima mogu uživati i stanovnici grada Raba, a ubrzo se razvio u turistički proizvod koji na otok privlači sve veći broj turista i u zimskim mjesecima.

Za dočaravanje prave blagdanske otočne čarolije, uz organizatore, pobrinut će se i brojne udruge sa područja Raba, komunalno poduzeće Dundovo kao i dio privatnika koji su se uključili u projekt.

 

PR: TZ grada Raba