Najposebniji piknik u Zagrebu najavljuje datum novog druženja

ZBOG LOŠE VREMENSKE PROGNOZE ROKOV PERIVOJ OTVARA SVOJA VRATA OD 8. DO 10. LIPNJA

Iako je sve bilo spremno za još jedan poseban vikend i piknik o kojem su proteklog tjedna svi pričali, zbog najave lošeg vremena i kiše koja će se narednih dana nadviti nad Zagrebom, Staropramen Unplugged Experience Piknik najavljuje novi datum druženja. Tako će Rokov perivoj otvoriti svoja vrata od 8. do 10. lipnja svim Zagrepčanima i njegovim gostima koji su spremni za još jednu neponovljivu Picnic Your Way pustolovinu.

Posebno osmišljena scenografija u prirodi poziva na opuštanje i zabavu, a uz vrhunske okuse te okrepljujuće pivo, posjetitelje ni ovog vikenda neće zaobići magični zvuci dobre akustične glazbe. Prvo ime na popisu sjajnih pjevača je Saša Lozar koji će svojim autorskim pjesmama ali i obradama klasika te svjetskih hitova učiniti i ovaj petak čarobnim. “Posebno me raduju koncerti na otvorenom, a u petak stižem s vrhunskim glazbenim trijom. Svirat ćemo Tajno, Da i još puno dobrih stvari, a uz odlično pivo, klopu, lampice i istinski piknik ugođaj, vjerujem da će biti ludlio! Najbolje od svega, upad je besplatan pa vas zato sve još jednom pozivam na druženje u petak“, izjavio je Saša Lozar.

Drugi će dan piknika, 9. lipnja, biti povjeren mladoj glazbenici Niki Turković koju zagrebačka publika već jako dobro poznaje i voli. Nedjelja je rezervirana za Ljetno kino, hrvatski tročlani bend koji je 2009. godine osnovan u Postirama na Braču. Mladen Juričić Max koji je u svom bogatom glazbenom radu svirao i pjevao u najvećim bendovima poput Filma, Azre i Vještica, Filip Petković Buki i Vlado Matulić članovi su ovog zanimljivog glazbenog trojca koji svojim temperamentnim, zaraznim i prepoznatljivim zvukom upotpunjenog ukulelama, klarinetom i plesnim ritmovima, godinama uveseljava publiku diljem regije. “Iako jako puno nastupamo u Zagrebu, nikada nismo svirali na Rokovom perivoju. Veseli nas da je riječ o pikniku, da će sve biti ležerno i opušteno, a obećajemo da će biti nezaboravno i da ćemo se dobro zabaviti i rasplesati“, poručili su iz Ljetnog kina uoči svirke.

Originalni i slasni zalogaji gastronomskog koncepta “5 do“12“, temeljeni isključivo na svježim i kvalitetnim namirnicama, ponovno će razveseliti najveće gurmane Straropramen piknika. NOM NOM Burgeri by KIKI MATO koji su rađeni od prvoklasne junetine iz domaćeg uzgoja i posluženi u slasnim pecivima s originalnim umacima i svježe rezanim salatama s domaćih OPG-ova, DAILY SPECIAL Burgeri by KIKI MATO s posebnim homemade umacima i svakoga dana s drugačijim slasnim dodacima, VEGE HRSKAVIH PET upotpunjeni namazom od slanutka, ispunjeni domaćim tahini i originalnim libanonskim začinima, delikates čvarci i hrskave tortilje upotpunjene “šarenim” umacima – prava rapsodija okusa koje sve posjetitelje očekuje u lipnju na Rokovom perivoju.

PR: XOXO