Najveći kvarnerski festival vina i delicija otvorio prijave za izlagače

Opatija će u petak i subotu, 26. i 27.04.2019. godine s radnim vremenom od 13 do 20 sati, ponovno biti domaćin najvećem međunarodnom festivalu vina i delicija koji se održava na Kvarneru. 2. Kvarner Wine Fest održat će se u novoizgrađenom Centru Gervais (Ulica Nikole Tesle 5, Opatija) koji se nalazi u samom centru Opatije uz hotel Imperial, inače drugi hotel koji je izgrađen na hrvatskoj obali Jadranskog mora. I ove godine očekuje se između 80 i 100 izlagača iz desetak država.

Nova lokacija pružit će organizatorima dodatne mogućnosti prilikom održavanja festivala vina, naročito kad se radi o pratećem programu o kojem će u narednim tjednima objaviti detaljnije informacije, a zasad su natuknuli kako se priprema zaista zanimljiv popratni program koji će biti dodatni mamac za posjet Kvarner Wine Festu.

Festival će se održati na sve četiri etaže Centra Gervais, a zbog toga su prilagodili i cijene izlagačkih mjesta koje variraju ovisno o željenom katu. Cijene izlagačkih mjesta ove godine kreću se od 1.000 kuna do 1.500 kuna + PDV. Radi se o cijeni za izlagačko mjesto po principu “ključ u ruke”, odnosno izlagača će dočekati sva potrebna oprema.

Prijave za izlagače su otvorene, a svi zainteresirani više informacija mogu doznati na njihovoj web stranici www.kvarnerwine.com. Izlagači prijavnicu mogu brzo i jednostavno ispuniti online na linku www.kvarnerwine.com/prijavnica. Iz OFC agency napominju kako su mjesta po etažama u Centru Gervais ograničena te ukoliko izlagači žele svoj izlagački stol na određenom katu, preporučuju da se ne čeka predugo s ispunjavanjem prijavnice.

I ove godine organizator priprema snažnu medijsku kampanju kako bi svi potencijalni posjetitelji Kvarner Wine Festa bili upoznati sa svim detaljima o opatijskom festivalu vina, a već sad imaju najave dolaska više nacionalnih tiskanih i TV medija. Podsjetimo da je reportaža s 1. Kvarner Wine Festa emitirana u središnjem Dnevniku Nove TV kojeg gleda čak i do milijun ljudi, a u Opatiji je dva dana boravila i TV ekipa RTS-a. Organizatori ističu također kako zadržavaju vrlo atraktivnu cijenu ulaznice za posjetitelje od 70 kuna, dok je najam degustacijske čaše 30 kuna.

PR: Kvarner Wine Fest