Neka nova 2020. godina bude godina putovanja s Emiratesom

Nova godina donosi nove avanture s posebnim cijenama koje zrakoplovna kompanija Emirates nudi hrvatskim putnicima.

Popularne destinacije diljem svijeta, nove kulture i uspomene za cijeli život gotovo su iza ugla zahvaljujući Emiratesu i posebnim cijenama letova u ekonomskoj i poslovnoj klasi prema brojnim odredištima unutar globalne mreže. Nova 2020. godina može biti godina za ostvarivanje snova o afričkom safariju, uživanju na sunčanim plažama na obalama Indijskog oceana ili posjeti užurbanih ulica gradova Dalekog istoka.

Posebne cijene odnose se na rezervacije izvršene između 6. i 19. siječnja za letove ostvarene do 30. studenog 2020. godine. U okviru posebne ponude putnicima iz Hrvatske na raspolaganju su letovi prema sljedećim destinacijama po promotivnim cijenama:

Odredište Ekonomska klasa   Poslovna klasa
Dubai od 369 EUR od 1,799 EUR
Bangkok od 459 EUR od 1,759 EUR
Šangaj od 459 EUR od 1,829 EUR
Singapur od 489 EUR od 2,299 EUR
Maldivi od 579 EUR od 1,829 EUR
Sejšeli od 579 EUR od 1,999 EUR

Emiratesov slogan „Fly Better“ na najbolji način opisuje nagrađivano i iznimno ugodno iskustvo leta u kabinama svih klasa. Svi putnici tako tijekom leta mogu uživati u izboru između 4.500 programa s najnovijim filmovima, TV serijama, glazbom i igrama koje im donosi Emiratesov sustav zabave na letu ice. Tijekom leta putnici se mogu opustiti uz raznovrstan izbor pića i maštovitih jela s regionalno inspiriranih jelovnika, a uz njih su neprestano članovi multikulturalne kabinske posade, među kojima su i zaposlenici iz Hrvatske. Putnici ekonomske klase sa sobom mogu ponijeti do 35 kilograma prtljage, onima u poslovnoj klasi na raspolaganju je 40 kilograma, dok je u prvoj klasi u cijenu leta uključeno 50 kilograma prtljage.

Emirates također najavljuje povratak usluge My Emirates Pass – posebne ponude koja Emiratesovu ukrcajnu kartu pretvara u ekskluzivnu člansku iskaznicu s brojnim pogodnostima i popustima do 50 posto na više od 500 mjesta diljem Ujedinjenih Arapskih Emirata. Emirates upravlja mladom i modernom flotom, uključujući zrakoplove tipa Boeing 777 i Airbus A380, a hrvatskim putnicima nudi više od 150 destinacija u 85 zemalja širom svijeta. U zimskom redu letenja letove iz Zagreba prema Dubaiju preuzima aviokompanija flydubai pa tako priliku da iskuse sve prednosti My Emirates Passa imaju putnici iz Hrvatske koji odluče nastaviti svoj put Emiratesovim letom kako bi posjetili neku od brojnih destinacija iz Emiratesove globalne mreže koje su im dostupne nakon samo jednog presjedanja u Dubaiju.

Za više informacija o Emiratesu, uključujući rezervaciju letova i pristup potpunom popisu uvjeta, posjetite www.emirates.com/hr

Media val