Novi koncept Dana piva Karlovac – Otkrivena prva glazbena imena!

Prljavo Kazalište, Psihomodo Pop, Vojko V, Pips, Chips & Videoclips, Svemirko, Mašinko, Kawasaki 3P, High5! samo su neka od glazbenih imena koja će se ove godine, od 30. kolovoza do 3. rujna, predstaviti publici na 33. karlovačkim Danima piva. Uz potpuno novi koncept manifestacije, osvježeni vizualni identitet, posebno Festivalsko pivo, gastro ponudu te besplatne koncerte na različitim glazbenim pozornicama, Karlovčane i njihove goste tijekom pet dana očekuje obilje aktivnosti na nekim od najpoznatijih gradskih lokacija. „Cilj novog koncepta je ojačati grad Karlovac kao turističku destinaciju, a Dane piva brendirati u vodeći nacionalni festival piva i dobre hrane te prestižni glazbeni  festival. Naš cilj je uključiti što više lokalnih ugostitelja te im otvoriti vrata za suradnju i u ovoj manifestaciji.“ istaknuo je prilikom današnjeg predstavljanja novog koncepta manifestacije gradonačelnik grada Karlovca, Damir Mandić.

Gradonačelnik grada Karlovca sa zamjenicima te organizacijskim odborom Dana piva Karlovac

Pivo, gastronomija, raznovrsan glazbeni izričaj te dobra zabava za sve uzraste osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu“ Hrvatske. Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaško igralište Šanac te kultno kino Edison, gdje će gosti tijekom festivala moći uživati u elektronskoj glazbi, organizatori su se odlučili i za ŠRC Korana na kojem će se održati Obrtnički sajam uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj te Foginovo kupalište  koje skriva jedan novi zanimljivi programski detalj. „Po uzoru na brojne svjetske festivalske destinacije, ove godine smo u ponudu odlučili uključiti i festivalski kamp koji će biti otvoren za posjetitelje tijekom festivala, najavila je Marina Burić, direktorica Turističke zajednice grada Karlovca. 

Zagrebački rockeri Prljavo Kazalište na sceni su već više od 40 godina, a dosad su rasprodali najveće dvorane i stadione u Hrvatskoj. Na Danima piva Karlovac izvest će presjek najvećih hitove svoje karijere. Psihomodo Pop također pred publiku u Karlovcu donosi svoje najveće hitove, a pridružit će im se i Pips, Chips & Videoclips te Kawasaki 3P, bendovi koji  već dugi niz godina oduševljavaju svakim novim albumom. Trenutačno najveće ime domaće hip hop scene, Vojko V, nakon osvojenih Porina i nagrada Rock&Off također će nastupiti na Danima piva. Kako je najavljeno već ranije, Dani piva okreću se novom konceptu te će ugostiti i sve popularnije bendove Svemirko, Mašinko i High5.

Posjetitelji Dana piva moći će uživati i u posebnom Festivalskom pivu čime će se dodatno zaokružiti jedinstvena gastronomska ponuda.

PR: Fabula