Novi tipTravel magazine u znaku preporuka za ljetni odmor

Kada ste se posljednji put lađom probijali kroz trsku i lopoče te u mirnoj plovidbi mističnom močvarom osluškivali koncert mnogobrojnih ptica? A kada ste posljednji put ubrali sočnu mandarinu, za vrućih ljetnih dana se osvježili lubenicom rashlađenom vodom iz rijeke ili kušali brodet od tek ulovljenih jegulja ili žaba? Sve te doživljaje, ali i puno više od toga, možete doživjeti posjetite li dolinu Neretve, pomalo samozatajan turistički biser kojeg turisti posljednjih godina sve više otkrivaju i čijoj se netaknutoj prirodi, kvalitetnoj gastronomiji – temeljenoj na delicijama od jegulja i žaba, kulturnim atrakcijama i nizu mogućnosti za aktivan odmor redovito vraćaju. Upravo su ta plodna dolina, njezine atrakcije i turistički proizvodi, s naglaskom foto safari, kao i na sve popularnije promatranje ptica (birdwatching), glavna tema svih izdanja (hrvatsko, englesko i njemačko) novog broja tipTravel magazina, čitanog u više od 120 zemalja svijeta.

S krajnjeg juga Hrvatske predstavljeni su i Dubrovačko primorje i Nacionalni park Mljet koji ove godine turiste dočekuje s brojnim novitetima. Na 120 stranica novog broja magazin donosi i niz ideja i preporuka za ljetovanje i provođenje godišnjeg odmora od sjevernog do južnog Jadrana. Tako su, između ostalog, svojom turističkom ponudom predstavljeni i Baška Voda, Brela, Šibenik, Vodice, nacionalni parkovi Krka i Brijuni, Opatija te istarski gradići Brtonigla i Vodnjan. Kada je riječ o kontinentalnim odredištima, kroz cikloturističku ponudu su predstavljeni Zagrebačka županija i Samobor, dok Zagreb čitatelje poziva na korištenje Zagreb Card kartice s kojom će vidjeti i doživjeti najbolje od hrvatske metropole.

Od hrvatske UNESCO baštine ovog je puta predstavljeno Dvoglasje tijesnih intervala Istre i Hrvatskog primorja, a magazin donosi i temu o opremanju hotela i apartmana, s naglaskom na inovativni proizvod hrvatskih dizajnera namijenjen najmlađim gostima – krevetić Evolvie. Neke od tema novog broja su i važnost zaštite od sunca te briga o zdravlju zubi. Veliki promotori Hrvatske u svijetu su i naši glazbenici, pa magazin donosi intervju s Jacquesom Houdekom koji je Hrvatsku predstavljao na nedavno održanom Eurosongu u Kijevu. Od inozemnih je destinacija, kroz city break, predstavljen Bruxelles.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati “tipTravel”). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Linkovi na novi broj magazina u sva tri izdanja na Issuu.com:
HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine019hr/1?e=8066732/50260130

EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine019en/1?e=8066732/50260409

DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine019de/1?e=8066732/50259230

 

Link na besplatno preuzimanje aplikacije (obogaćene interaktivnostima) u AppStore-u:
http://itunes.apple.com/us/app/tiptravel-magazine/id687683733