Od 27. do 31. kolovoza Dani piva u Karlovacu

Od 27. do 31. kolovoza Karlovac će biti mjesto susreta za sve ljubitelje dobre zabave. Uz zajamčen glazbeni spektakl, posjetitelje 34. Dana piva očekuje i ponuda dobre hrane i piva te brojne aktivnosti kojima će dodatno začiniti atmosferu u gradu na četiri rijeke i onoj petoj, pivskoj.

Iako sam za sebe kaže da je 2020. možda i bio umoran, Vojko V ove je godine spreman za povratak na binu i za nove koncertne izazove, a što je i najavio novim hit singlom „Mamići“ koji je nastao u suradnji s mladim reperom Grše. Isti će mu se dan na pozornici pridružiti i trap senzacija Z++ koji je pokrenuo potpuno novi glazbeni val na domaćoj glazbenoj sceni. Njegov album „18++“ trenutno je najvrući album regije. Stvorivši zanimljiv miks modernih žanrova, svojom istinskom kvalitetom razbio je monotoniju regionalne hip-hop/trap scene, a u njegov će se talent imati prilike uvjeriti i posjetitelji Dana piva.

Kao i brojni drugi glazbenici i scenski umjetnici, i omiljena zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom Natali Dizdar jedva čeka povratak pred koncertnu publiku. Bit će ovo prilika da Natali izvede i svoj novi singl „Kad mislim na to“, ali i pjesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI. Uz Natali, glazbenu poslasticu koju će posjetitelji 34. Dana piva Karlovac dugo pamtiti donosi i grupa Detour. Prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum’n’bass i ponekom country notom, Detour u Karlovac unosi dobar vibe koji će rasplesati publiku.

Kako bi Dani piva bili pravi glazbeni i zabavni spektakl pobrinut će se i legenda domaće glazbene scene Željko Bebek te jedan od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih bendova TBF koji će svojim novim i starim hitovima dodatno zagrijati festivalsku atmosferu i učiniti Karlovac nezaobilaznom destinacijom. Energičnoj atmosferi pridonijet će i trio Tight Grips čije nastupe karakterizira žestok, ali na momente ambijentalan i eksperimentalan zvuk.

Ranije su dolazak na Dane piva potvrdili i Massimo, Zabranjeno pušenje, Silente, Goran Bare & Majke te Nipplepeople, a najavljeni glazbenici samo su dio bogatog festivalskog programa. Uz poznate glazbenike, kao i prethodnih godina, Dani piva i ove su godine za sve posjetitelje pripremili brojne sadržaje kao što su pivski kvizovi i različite aktivacije za sve ukuse.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Karlovačko je generalni sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Media val