Otvorene prijave za Dalmacija Wine Expo

Organizatori vodećeg enogastro sajma Dalmacije, Dalmacija Wine Expa, otvorili su prijave za sudjelovanje na ovogodišnjoj, četvrtoj po redu izložbi koja će se održati 3. i 4. svibnja u Makarskoj.

Vikend, kad u Makarsku tradicionalno dolazi veliki broj turista (praznik prvog svibnja), grad će ponovo postati središtem okupljanja zaljubljenika u vino, hranu i umjetnost. Dalmacija Wine Expo 2013. nova je prilika za promociju hrvatskih vina i gastronomskih specijaliteta domaćem stanovništvu i turistima, te poticanje brendiranja Hrvatske kao nezaobilazne enogastro destinacije

Po mišljenju mnogih izlagača i vinara, Dalmacija Wine Expo se u ove četiri godine postojanja prometnuo u jedan od tri najjača eno-gastro festivala u Hrvatskoj. Temeljem interesa proteklih godina očekuje se rekordna nazočnost izlagača, njih više od 150, što će festival zasigurno činiti najvećim dosad. I ove godine vina će predstavljati proizvođači osobno, a osim degustacije vina, posjetitelji će moći uživati u raznim gastro specijalitetima.

Opširnije na: www.dalmacijawineexpo.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.