Otvorenje nove sezone Vina & Kina uz Quentina Tarantina

Vino & Kino, urbani i šik vinski eventi koji već godinu dana zaredom obogaćuju metrolopu inovativnim degustacijama vina praćenim isječcima iz filmova, novu sezonu otvaraju hrabro, na temu Quentina Tarantina.

„Novi film ovog popularnog američkog režisera „Bilo jednom…u Hollywoodu“ koji u kinima ruši sve rekorde gledanosti je povod, ali ne i razlog, što smo odlučili naše prvo druženje ove sezone posvetiti upravo njemu“, pojašnjava organizatorica Jelena Bulum koja je uz iskusnog filmskog znalca Martina Milinkovića publiku Vina & Kina provela u prvoj sezoni kroz stotinjak vina i filmova.

„Za svako Vino & Kino pripremamo se kao da je prvo, uvijek je ista strast, isti adrenalin i pitanje svih pitanja: kako će publika reagirati“, otkriva nam Jelena.

A kako će izgledati prvo Vino & Kino u jesenskoj shemi provjerite već u četvrtak, 03.10. s početkom u 19h u Egoist baru Zagreb na adresi Veslačka 17. U predivnom interijeru svjetskog štiha publika će moći kušati 5 etiketa vina koje su Jelena i sommelier Siniša Škaberna brižno odabrali za ovu priliku.

„Htjeli smo da vina prate energiju i emocije iz Tarantinovih filmova tako  da smo napravili jedan pomalo eklektični line-up koji će se, nadamo se, svidjeti našim gostima“, poručuju iz Vina & Kina.

Večer će započeti jedinstvenom vrbničkom žlahtinom „Gospoja“, nastaviti se degustacijom dva vrlo zanimljiva i odležana stila malvazije i chardonnaya koji nam stižu iz istarske vinarije „Dvorac Belaj“, presjeći ćemo s nečim zaista drugačijim od svega u vidu Zelenca Kuvlakhe 2015. kutjevačkog vinogorja s potpisom Krauthaker i zaključit ćemo s moćnim cuveom caberneta i merlota Capo vina „Taurus“ 2011. odležanom 4 godine u drvenim bačvama.

Uz vrhunska vina gostima će se poslužiti čak tri „okusa“ hamburgera koji su novost u sve popularnijoj kuhinji Egoist bara u Veslačkoj 17.

Cijena po osobi iznosi 150,00 kn i uključuje vođenu degustaciju svih vina, konzumaciju hrane, sjedeće mjesto za stolom i popratni program na video wallu koji potpisuju Martin Milinković, Siniša Škaberna i Jelena Bulum.

Rezervacije su obavezne na mail: jelena@winetimeexperience.com ili tel. 091 566 1843.

Jelena Bulum