OVAJ TJEDAN CIHT KONFERENCIJA 2017. U CRIKVENICI

Crikvenica, ovogodišnja najbolja destinacija zdravstvenog turizma, ovaj tjedan petu godinu zaredom  ugošćuje CIHT, već prepoznatljivu međunarodnu konferenciju o zdravstvenom turizmu.

Crikvenica International Health Tourism (CIHT), konferencija čiji je organizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizatori Thalassotherapia Crikvenica i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, održavat će se 16. i 17. studenoga 2017. u crikveničkome Hotelu “Omorika”. Vrijednost CIHT-a su i u 2017. prepoznali uvaženi pokrovitelji: Predsjednica Republike Hrvatske, gđa Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Grad Crikvenica, “Jadran” d.d. Crikvenica  i virtualno 360.hr.

Konferencija će okupiti brojne ugledne domaće i strane sudionike, prvenstveno iz područja medicine i turizma, a ovogodišnji predavači dolaze iz Hrvatske, SAD-a, Kine, Ukrajine, Poljske, Rusije i Njemačke. Svečano će se otvorenje CIHT-a održati u četvrtak, 16. studenoga u 9 h. Predavanja će predstaviti zanimljive i edukativne teme, kao što su različiti modeli i izvori financiranja u zdravstvenom turizmu, kako povećati profit putem upoznavanja pacijenata ili kako zadovoljan pacijent postaje najbolji promotor ponude. Ove će se godine prvoga dana konferencije održavati i okrugli stol na temu “Zdravstveni turizam – jučer, danas, sutra”, a u raspravi će sudjelovati Gari Cappelli, ministar turizma, Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Denis Kovačić, zamjenik ministra zdravstva, Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, Nevenka Kovač, ravnateljica Poliklinike “Medico” te Vlasta Brozičević, voditeljica odjela fizikalne medicine i rehabilitacije u Poliklinici “Terme Selce”.

U petak, 17. studenoga, slijedi obilazak zdravstvenih institucija na području Kvarnera.

Sudjelovanje na konferenciji CIHT 2017. je besplatno, a prijave još traju, i to isključivo putem internetske stranice: http://ciht.com.hr/registration-form/, na kojoj se, kao i na Facebook stranici CIHT Conference Crikvenica Croatia, mogu pratiti i sve novosti.

 

PR: Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice