Ovog Valentinova ne propustite Vino i Kino s ljubavlju

14. veljače 2018. u 19h Café Gymnasium (muzej Mimara)

U večeri kada slavimo ljubav, dakle na samo Valentinovo iz radionice ženske udruge Women on Wine (WOW) dolazi nam jedno originalno događanje – Vino i Kino s ljubavlju. Radi se o posebnom formatu večere u 4 slijeda na kojoj će se gostima uz svaki slijed vrhunskog vina i hrane prikazati po jedan isječak iz filma, odnosno po jedna romantična filmska scena.

Događanje je namijenjeno svima koji žele nešto više od klasične romantike uz večeru i svijeće, nije zatvoreno samo za WOWice, već je otvoreno je za sve koji na ovo čarobno putovanje ​žele povesti neku dragu osobu.

​Večera će se održati u novootvorenom caféu Gymnasium u muzeju Mimara s početkom u 19h.

Kroz priču o vinu i filmu putovat ćemo kroz 4 filma, 4 ljubavne priče na 4 različita kraja svijeta. Istražit ćemo što ove priče imaju zajedničko i zašto nas fatalne ljubavi toliko privlače u stvarnosti i na platnu.

Na stolu će se gostima naći čak 5 vrhunskih etiketa naših renomiranih vinarija: Veralda, Krauthaker, vina Antunović, vina Tomić i Feravino. Menu večeri potpisuje tim Cateringa Majetić.

Kroz večer vas vode ugledna novinarka i predsjednica WOW Sanja Muzaferija i autorica formata Vino i Kino Jelena Bulum. Specijalni gosti večeri bit će vinar Luciano Visintin, sommelier Mario Meštrović i predstavnik vinarije Feravino.”Očekujemo vas u što većem broju, a on je ograničen na 40 stoga vas pozivamo da svoje mjesto rezervirate na vrijeme”, poručuju organizatorice. Cijena po osobi iznosi 300,00 kn.

Cijeli program događanja možete pronaći na linku Vino i Kino s ljubavlju.

PR: Sanja Muzaferija