Počinje novi glazbeni program u Pivani

Kultna pivnica Zagrebačke pivovare Pivana večeras započinje svoj novi program Par Nepar Music Box koji će svake srijede na pozornici ugostiti Ante Gelu, Branimira Mihaljevića i glazbenog gosta – Jimmy Stanić prvi glazbeni gost novog programa u Pivani

  U srijedu 7. veljače od 20 sati u kultnoj pivnici Zagrebačke pivovare Pivana počinje novi glazbeni program „Par Nepar Music Box“. Svake će srijede Pivana na svojoj pozornici ugostiti Ante Gelu, Branimira Mihaljevića i jednog glazbenog gosta, a prvu seriju dobrih svirki u Pivani večeras će otvoriti  legendarni Jimmy Stanić i svojim šansonama sve ljubitelje dobre svirke vratiti nekoliko godina unazad, kada se stvarala glazbena povijest.

„Par  Nepar Music Box“ novi je projekt Ante Gele i DD Produkcije, nastao kao odgovor na iznimno uspješan dvogodišnji projekt Next Stop Pivana koji je svake srijede okupljao renomirana glazbena lica i tako svim posjetiteljima ponudio vrhunsku svirku uživo u ugodnom ambijentu pivnice Pivana. Tako će i u ovoj godini Ante Gelo i Branimir Mihaljević na pozornici pivane Pivani ugostiti brojne glazbene goste i pružiti glazbenu poslasticu za sve željne predaha u sredini radnog tjedna.

Direktorica tvrtke K pivovari, Tina Puhalo Grladinović je ovim povodom izjavila:

„Pivana je uvijek težila tome da svim posjetiteljima omogući sadržaj koji spaja najbolje od oba svijeta – vrhunsku zabavu i kvalitetnu pivsku i gastro ponudu. Uz brojne glazbene programe koje organiziramo vikendom, „Par Nepar Music Box“ javio se kao idealan spoj dobre glazbe i zabave u sredini tjedna. Jako nas veseli što ćemo i ove godine u Pivani svim posjetiteljima ponuditi vrhunski glazbeni program i okupiti brojne kvalitetne izvođače. Zato svi pravac Pivane!“

Svi ljubitelji vrhunskog glazbenog provoda mogu se i sami uvjeriti u novo glazbeno osvježenje u Pivani u srijedu, 7. veljače od 20 sati. Ulaz je besplatan!

PR: Pragma komunikacije