Počinje odbrojavanje do najveselijeg festivala u Crikvenici

Crikveničke će ulice, trgove i rive uskoro preplaviti posebno ozračje i obilje zabave. Za to će biti zaslužni sjajni ulični zabavljači, koji će nastupati u sklopu Festivala uličnih zabavljača “CrikvArt”, 22. i 23. srpnja 2016. na nekoliko lokacija u Crikvenici.

Crikvenica_manifestacije_velike_CrikvArt (13)

Žongleri, muzičari, performeri, glumci, klaunovi, mađioničari, hodači na štulama, pantomimičari, ulični svirači i pjevači i ostali zabavljači očarat će publiku svojim neobičnim vještinama i sjajnim nastupima.

Posjetitelji će moći sudjelovati na zanimljivim radionicama hulahopa i žongliranja i zabaviti se uz face painting i modeliranje balona.

LETAK_CRIKVARTOba će se dana od 19:00 do 23:30 h u centru Crikvenice održavati i Art sajam, na kojemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode, a većina će održati i malu radionicu izrade svojih radova.

Manifestacija će započeti veselim otvorenjem u petak, 22. srpnja u 20 h na Trgu Stjepana Radića. Za početak, zabavljat ćemo se uz Kazališnu predstavu “Životinjsko carstvo” i nastupe “Jack Flash Show”, “The Muljatovići”, “Kesten i papaja Cirkus”. Večer će uljepšati glazbeni nastup dua “Pinky and the Brain”.

Subotnji program počinje u 20 h, a otvorit će ga “Spinus cirkus show”.

Bit će tu još urnebesno zabavnih i smiješnih izvođača, a uživancija je zajamčena gotovo na svakome koraku. I ne zaboravite, glavni je cilj pronaći baš sve naše genijalne zabavljače: hodače na štulama, pantomimičare, žive kipove, mađioničara, legendarne klaunove Zvekana i Barabbu, klauna Rudija, lutka Beppa – starog i iskusnog žonglera i…još brojne druge!

Rezervirajte sljedeći vikend za najveseliji festival uličnih zabavljača!

Posjetite Crikvenicu i opustite se uz simpatične ulične zabavljače, čiji će vas nastupi nasmijati do suza!

Crikvenica_manifestacije_velike_CrikvArt (45)

 

 

PR : Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice