Predstavljamo PLACE2SKI: Vrhunski Sajam Skijanja u Family Mallu Zagreb 14. i 15. listopada

Zagreb, Hrvatska — Oduvijek ste se veselili zimi i zimskim radostima, pod njima podrazumijevajući skijanje, sanjkanje, bordanje, kuhano vino, posjet adventima, duge šetnje po zasniježenoj šumi. Ali i kupovinu zimske opreme, uključujući i onu u kojoj ćete juriti bijelim padinama. Posebno veselje u vama predstavlja druženje s prijateljima, upoznavanje novih zaljubljenika u zimske aktivnosti i naravno, neizostavni Après-ski partiji. Ako smo vam pročitali misli – vi ste pravi posjetitelj našeg sajma! Pridružite nam se 14. i 15. listopada u Family Mallu Zagreb.
Nakon deset uspješno realiziranih međunarodnih sajmova turizma PLACE2GO u Areni Zagreb, s veseljem najavljujemo drugi po redu međunarodni sajam skijanja, PLACE2SKI. Ovaj sajam predstavlja iskorak prema organizaciji manjih, specijaliziranih sajmova koji će biti nadopuna glavnom sajmu turizma u Areni, ali i prilika da se bolje i kvalitetnije predstave izlagači iz određene grane turizma.
Na ovogodišnjem PLACE2SKI sajmu sudjeluje više od 50 izlagača iz čak 7 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.
Posjetitelje očekuju brojne vrijedne nagrade na kreativnom natječaju, poput vikend skijanja u Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini, skijaških karata i vrijedne ski opreme. Sudjelovati mogu svi koji posjete sajam, a ulaz na sajam je besplatan.
Prvi sajam skijanja održan u Family Mallu od 1. do 2. listopada 2022. godine privukao je velik broj ljubitelja skijanja i svih zimskih sportova. Kvalitetna ponuda izlagača i velik interes posjetitelja opravdali su našu ideju da krenemo u organizaciju nišnih sajmova okrenutih ciljanoj publici.
Naš tim bavi se organizacijom sajmova dugi niz godina (od 1999.) a sajmove u sferi turizma organiziramo od 2012.
Neki od izagača na sajmu:
Žuti Mačak nudi sve za skijanje na jednom mjestu. U ponudi su skijaški aranžmani na svim svjetskim skijalištima, te škola skijanja kako u inozemstvu, tako i na Sljemenu za sve uzraste. U trgovini Žutog mačka možete pronaći vrhunske brendove za skijanje, a također možete unajmiti skijašku opremu i obaviti servis skija.
Dorf SCHÖNLEITN je selo s udobnošću hotela. Nalazi se samo nekoliko minuta od jezera Faaker See i nudi odmor između planina i jezera. Savršeno je za obitelji i aktivne skijaše. Obnovljene seoske kuće odišu austrijskim šarmom, a boravak u udobnim apartmanima koji spajaju tradiciju i suvremeni stil pravo je iskustvo.
Skijalište Nassfeld u Koruškoj nudi obilje sunca i zabave na 110 kilometara savršeno uređenih skijaških staza i spada među 10 najboljih austrijskih skijališta. Do staza vodi 30 žičara i vučnica, a na raspolaganju su i brojni restorani i kuće na stazi.
Skijališta Crne Gore na najljepši način prikazuju potencijale netaknute prirode, parkova, planinskih vrhova, rijeka, jezera… Crna Gora s pravom nosi riječ “planina” u svom nazivu, budući da se više od 60% njenog teritorija nalazi na nadmorskoj visini iznad 1000 metara. Jedna od najljepših crnogorskih planina je Bjelasica, koja je okružena gradovima Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje i Berane.
Skijalište Golte nije samo destinacija za skijaše, već moderno zimsko sportsko i turističko središte u kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za odličan zimski odmor. Riječ je o destinaciji s više od pola stoljeća tradicije. Osim skijanja, nudi smještaj s 4 zvjezdice u Wellness hotelu Montis, bogatu gastronomsku ponudu i raznovrsne zimske aktivnosti.
SKI TEAM CMROK organizira školu skijanja za sve uzraste na skijalištu Kreischberg/St. Lorenzen ob Murau u Austriji.
BAN TOURS nudi više od 30 skijaških destinacija, preko 130 objekata i 8 hrvatskih ski škola, sve poduprto s 25 godina iskustva u organizaciji skijaških aktivnosti.
Azur Tours nudi povoljne, zabavne i ugodne skijaške avanture u Austriji, Italiji, Francuskoj i Sloveniji. Nude i tradicionalno vikend skijanje na Nassfeldu kako bi započeli skijašku sezonu.

Više informacija o sajmu PLACE2SKI i kompletnu listu izlagača pronađite na našoj web stranici: https://place2ski.com/

O PLACE2SKI:
PLACE2SKI je specijalizirani sajam skijanja koji organizira tim koji stoji iza uspješnog međunarodnog sajma turizma, PLACE2GO i specijaliziranog sajma Camping&Outdoor i organizacijskog tima Family malla.
Fokusiran na zimski turizam, sajam skijanja PLACE2SKI pruža platformu izlagačima iz cijelog svijeta da predstave svoje ponude ciljanoj publici ljubitelja skijanja i zimskih sportova.

Place2go