PRETPOSLJEDNJI VIKEND VLADAVINE MAŠKARA U CRIKVENICI

Uvertira u prošli, šesti po redu vikend maškaranih događanja u Crikvenici bila je „Škola maškaraneh tanci“ u petak.

U subotu je više od 120 maškaranih planinara i ljubitelja prirode uživalo u Maškaranoj šetnji po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva „Strilež“, a za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani su se pobrinuli članovi rock grupe „Hladno pivo“.

Protekli tjedan su počela maškarana događanja u svim četirima mjestima crikveničke rivijere, tako da je naša rivijera bila središte zabave na Kvarneru.

Idemo dalje jer kod nas zabava ne prestaje!

U petak, 22. veljače, plešemo s Elijom Bašanom u „Školi maškaraneh tanci“ u restoranu hotela „International“.

Subota, 23. veljače, dan je namijenjen za krštenje mesopusta. Prije nego sve prisutne raspleše glazbeni sastav „Vigor“ u večernjim satima, mesopustu će crikveničke maškarane grupe odabrati jedno od ponuđenih imena uz zvukove bubnjeva. Svaki maškaron i maškaronka željno iščekuju saznati ime glavnoga krivca za sva zla i nedaće, koji će biti spaljen 6. ožujka. Budite dio subotnjih događaja u Glavnoj sportskoj dvorani u Crikvenici!

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je mislio na vas i osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .

A što nas očekuje u ostalim mjestima naše maškarane rivijere? Uvod u ovotjedna selačka maškarana događanja je popodnevna mantinjada po mjestu u četvrtak, 21. veljače, a u večernjim satima će vas zabavljati grupa „Point“ u Domu prosvjete. Selce će u petak, 22. veljače, biti domaćin Maškaranog pikado turnira od 14 sati, a u subotu, 23. veljače,  Velike zabave pod maskama. U nedjelju, 24. veljače, odvijat će se turnir u briškuli i trešeti u Sportskom centru „Matkino“ od 14 sati, a zabavno poslijepodne za naše najmlađe kreće od 15 sati.

Jadranovo će u petak, 22. veljače, biti ponosni domaćin dočeka maškaranih grupa iz okolice s početkom u 19 sati, a u nedjelju, 24. veljače, očekuje vas čajanka u Domu kulture.

U Hrvatskom narodnom domu u Dramlju, u subotu 23. veljače, održat će se maškarana zabava, a u nedjelju 24. veljače, dječja čajanka i tombula.

Podsjećamo da posjetite najveselije foto galerije, omiljene ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ u obliku raznih popusta. Detalji o „Veseloj maškaranoj  škrinjici“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .

U privitku vam dostavljamo letak i program Maškara 2019. u Crikvenici.

Dobrodošli, maškarana Rivijera Crikvenica vas očekuje!

Organizator „Maškara 2019.“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka.

Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, „Jadran“ d.d. Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, „Adrialin“, „Lidl“ Hrvatska, Ožujsko pivo, „Pavlomir“ d.o.o., hotel „Marina“ Selce, hostel „Karlovac“, DC „Mihurić“ Selce, „Marinero Tours“, Erste bank, Novi list, Radio OK, „Hyper dizajn“ d.o.o.

PR: Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice