PRODUŽENI VIKEND OD 20.6. IDEALNA JE PRILIKA ZA – KANTUNE!

Stari grad RAB, Četvrtak 20.06. - Ponedjeljak 24.06.2019.

“Posjetitelji očarani – Rapski Kantuni oduševili ugođajem” – Novi list

“Odlična ideja, prvorazredni događaj, prekrasna atmosfera” – Gregg i Hannah, UK

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna” posjetitelji iz Verone

Za sve koji Kantune još nisu doživjeli – produženi vikend između četvrtka 20. i ponedjeljka 24. lipnja idealna je prilika za posjet Rabu i uživanje u jedinstvenim Kantunima!

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena starogradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja, vrhunske ponude i opuštene ljetne zabave.

A na svakome kantunusvakoga dana od 19 do 01 sati – očekuju ih posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna”, samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima ove manifestacije.

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike – mladi i simpatični duo AcousticYes (vokal i gitara), potom po prvi puta na Rabu, prvorazredni veterani jazza Three Colours of Jazz, gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri te zvijezde The Voicea, sjajne mlade pjevačice Karla Krmpotić i Ana Bustruc – jedno je sigurno:

Od 20. do 24. lipnja – Vidimo se na Kantunu!

PR