Proslavite 60. rođendan Kraševe Domaćice na Cvjetnom trgu

Uljepšajte si dan uz najslađi party u srcu Zagreba

Nakon razigrane proslave 60. rođendana Kraševe Domaćice na splitskoj Rivi, slavljenička se atmosfera seli u Zagreb, gdje će se u subotu, 2. rujna, s početkom u 11 sati, održati veseli spektakl s Domaćicom u glavnoj ulozi, u kojem posjetitelje očekuju brojne slatke nagrade.

Na proslavi okruglog, jubilarnog rođendana Domaćice na Cvjetnom trgu, pozvani su svi, jer Kraševci su za vas pripremili bogati zabavni program namijenjen svim generacijama. Rođendansku proslavu krasit će retro duh 50-ih i 60-ih godina 20. stoljeća, s ciljem da se obilježi vremenski period u kojem je Domaćica nastala. Legendarna Domaćica na policama se trgovina ove godine pojavila u retro stilu, podsjećajući tako kupce da se u Kraševu asortimanu nalazi još od davne 1957. godine i da su uz nju odrasle brojne generacije.

Program proslave 60. rođendana Domaćice vodit će Barbara Kolar, a na njemu će se naći ponešto za svakoga – od zabavne priredbe, preko popularnog Kola sreće do plesa uz profesionalne plesače, a sve će to popratiti i Kraševe maskote, kao i slatki zalogaji iz Kraševe tvornice sreće. Protagonisti glazbenog programa bit će popularna mlada zvijezda Mia Negovetić i Robert Mareković, hrvatski glazbenik koji se istaknuo kao vokalist legendarnog zagrebačkog rockabilly benda Fantomi. Mareković će, uz domaće i strane hitove, kao i poneku prigodnu, rođendansku pjesmu, uveličati ovo rođendansko slavlje i rasplesati prisutne na velikoj rođendanskoj zabavi. No, to nije sve – pjesmu će popratiti i modno-plesna revija koja će posjetitelje odvesti na putovanje od 50-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Dođite na zagrebački Cvjetni trg u subotu, 2. rujna 2017. u 11 sati i uživajte u najslađem partyju u gradu uz Kraševu Domaćicu – ponosnu slavljenicu i obiteljsku miljenicu!

PR: Real grupa