
Da li ste ikada poželjeli saznati po čemu je tajlandska kuhinja toliko zanimljiva i zauzima sami tron u kulinarstvu?
Zanima li vas kako Tajlanđani koriste svježe začinsko bilje, različite chilli papričice i paste često uvažavajući svačiju individualnost?
Želite li se genijalno zabaviti pripremajući nekoliko poznatih tajlandskih jela?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja dat će vam kulinarski instruktori Ivana i Ivor, savjetnici za prehranu i veganski kuhari oboje obučeni od Blue Lotus Learning Centra na Tajlandu.
O Ivaninom radu više možete saznati na web stranici: http://www.snagabilja.hr/, a Ivorov tijek misli pratiti na http://ivormadzar.com/ kao i na https://bluelotushuahin.com/classes/.
U četiri slijeda jela upoznat će te se s autohtonom “Thai” kuhinjom i različitim tehnikama kuhanja, naučiti kako dekorirati svoj tanjur, a ono najvažnije – uživati u okusima jela koje će te samostalno pripremati.
Pripremamo:
- Tom Yam juhu
- Tajlandske gyoze s dva punjenja
- Pad Thai
4. Desert iznenađenja
*Na radionicima koristimo isključivo namirnice biljnog porijekla.
*Prijave i uplate je potrebno izvršiti najkasnije dva dana prije početka.
- termin radionice 26.05.2018. (prijave do 24.05.)
2 termin radionice 14.06. 2018. (prijave do 12.06.)
Cijena kulinarske radionice iznosi 250 kn, a uključuje: knjižicu s receptima, piće dobrodošlice, sve namirnice i desert iznenađenja.
Prijave i uplate potrebno je izvršiti na IBAN broj: HR8923400091160497994;
SNAGA BILJA, Obrt za savjetovanje, Zagreb
Opis plaćanja: Kulinarska radionica (26.05. ili 14.06.)
*Molimo navedite vaše ime, prezime i adresu stanovanja
Ivana Rukavina, savjetnica za prehranu
Snaga bilja, Obrt za savjetovanje, Zagreb, Margalići 44
Mob: + 385 98 9536908
e-mail: snagabiljahr@gmail.com