RIJEČNO KINO, ZUMBA FITNESS I KONCERT NENE BELANA U OZLJU

U okviru programa „Ljeto u Ozlju 2018“, u organizaciji Grada Ozlja i Turističke zajednice Grada Ozlja ovaj vikend organiziran je bogat program na Gradskom kupalištu u Ozlju.

Već u četvrtak, 19.7. organiziran je glazbeno-filmski kviz „Millenial showdown“ od 20:00 sati, kultno okupljanje ozaljskih kvizaša, prvi put na otvorenom. Dan poslije, u petak 20.srpnja u goste dolazi Riječno kino, u organizaciji Kinokluba Karlovac. Na programu je akcijski triler „Putnik“ (2018.) sa Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

U subotu, 21.07. udruga River dance Karlovac organizira Zumba Fitness Beach Party, s početkom od 16:00 sati, program animacije u vodi i na tlu, namijenjen svim ljubiteljima kretanja, aktivnog odmora i latino plesa.

Na kraju, u nedjelju 22.07., od 21:00 sati premijerno se ozaljskoj publici predstavljaju legendarni Neno Belan&Fiumens. Još kao frontmen splitskih Đavola upisao se u sve antologije pop rock glazbe (“Pričaj mi o ljubavi”, “Stojin na kantunu”, “Bambina”, “Dani ljubavi”, “Ja volim je”, “Ostani uz mene”, “Dugo toplo ljeto” i dr.), a od 1991. u samostalnoj karijeri je potvrdio status jednog od najvažnijih autora u povijesti domaće glazbe, sa impresivno velikim brojem hitova (“Sunčan dan”, “Vino noći”, “Rock galama”, “Dotakni me usnama”, “Ponoćna zvona”, “Ivona” i dr.).

Danas je solo izvođač uz prateće Fiumense i s njima dolazi u Ozalj održati trosatni koncert, nakon za prošli mjesec najavljenog, pa zbog kiše otkazanog nastupa.

Pridružite nam se, dođite u dobrom društvu i donesite pozitivne vibracije na naše obnovljeno i uređeno Kupalište S Pogledom.

Ulaz na sve programe je slobodan.

Pokrovitelji – Grad Ozalj i Turistička zajednica Grada Ozlja

PROGRAM LJETO U OZLJU 2018

19.7.    GLAZBENO-FILMSKI KVIZ „MILLENIAL SHOWDOWN“

20.7.    RIJEČNO KINO

21.7.    RUMOBIL – VLAKOM U OZALJ na kupalište iz Zagreba i Karlovca

21.7.    RIVERDANCE ANIMACIJA NA VODI

22.7.    KONCERT NENO BELAN&FIUMENS

+

7.8.          LUTKARSKA PREDSTAVA ZA DJECU „MAŠA I MEDO“

10-11.8.     PROJEKCIJE FILMOVA „PULA U OZLJU“ (kod spomenika)

25.-26.8.    ELEKTRONI NAD KUPOM III (Radio klub Ozalj)

 

***PUČKO OTVORENO UČILIŠTE OZALJ ORGANIZIRA IGRANJE MALOG NOGOMETA, ODBOJKE, DRUŠTVENIH IGARA…

 

***RIVER DANCE KARLOVAC ORGANIZIRA PROGRAM ANIMACIJE NA VODI – Aqua Fun, Zumba fitness, Igre Bez Granica, Summer Salsa Party on Kupa

 

PR: grad Ozalj