SPORTSKO – PLESNI VIKEND U CRIKVENICI

Crikvenica spaja glazbu, ples, sport, mažoret-štapove i nogometne lopte u jedan izvanredni vikend prepun zabave!

 

Od 15. do 17. lipnja u Crikvenici na Gradskom stadionu će se održati peti po redu „Crikvenica Cup“.

Sudjeluje oko 140 timova, a kategorije timova su sljedeće – U8, U9, U10 i U11.

Sudionici, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Italije, Slovačke, Slovenije, BiH i Poljske, a očekuje se više od 2200 djece u pratnji roditelja i trenera. Da crikvenički organizatori godinama odrađuju izvanredan posao, govori i činjenica da je veliki broj klubova povratnika. Svečano otvorenje turnira je u petak, 15. lipnja, u 14 sati na Gradskom stadionu. Podjela pehara i medalja je predviđena za 17. lipnja u 18:30 sati. Sudionike turnira i gledatelje će u petak i subotu zabavljati Nogometna fan zona.

Fan zona je sadržaj za male nogometaše kojim ispunjavaju vrijeme između utakmica, ali i gledatelje koji se žele okušati u nogometnim vještinama, a u sklopu koje će biti organizirana natjecanja u najpreciznijem udarcu, najbržem driblingu i sl.

 

A za sve ljubitelja plesa priprema se prava glazbeno-plesna poslastica. Crikvenica je domaćin i XIII. „Europskoga prvenstva mažoretkinja“, koje će se održavati od 14. do 17. lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani. Sudjeluje oko 50 timova iz gotovo 10 europskih zemalja. Očekuje se dolazak više od 700 mažoretkinja koje će se natjecati u trima dobnim razredima – kadetkinje, juniorke i seniorke, u kategorijama solo, solo s 2 štapa, duo-trio, mini i velike formacije, s rekvizitima: štap, pom-pom, zastave, baton flag, mix i show kategorija. Svečano otvorenje održat će se 14. lipnja u 9 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

 

Posjetite Crikvenicu, bodrite svoje favorite u Gradskoj sportskoj dvorani ili na Gradskom stadionu. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

 

PR: TZG Crikvenice