Sve je spremno za koncert Morcheebe na trećem izdanju Ljeta u Valamaru

Poznati britanski bend prvi put u Dubrovniku

Ljeto u Valamaru, najsadržajniji dubrovački festival po prvi put u Dubrovnik dovodi Morcheebu – veliko ime svjetske glazbene scene koje će 10. kolovoza nastupiti u kampu Solitudo. Riječ je o festivalu koji tijekom 90 dana građanima i turistima donosi dodatnu zabavu i nezaboravno ljeto uz pregršt dobre glazbe, koncerata, gastronomskih delicija, kina na otvorenom, stand up komedije i još puno toga.

Dugo očekivani koncert poznatog benda u izmijenjenom sastavu je prvo veliko strano ime na festivalu Ljeto u Valamaru. Posljednji album Blaze Away grupa Morcheeba objavila je prošle godine nakon gotovo pet godina te svojim pjesmama oduševila i kritičare i vjernu publiku. Britanskim prvacima unikatnog trip hopa s karijerom dužom od 20 godina hrvatska je publika posebno prirasla srcu, a sada imaju prilike osvojiti i srca posjetitelja u Dubrovniku. Tamo će ovaj poznati glazbeni duo čija su zaštitna lica karizmatična Skye Edwards i legendarni Ross Godfrey na pozornicu donijeti pravu glazbenu magiju.

Organizator festivala, Valamar Riviera iznimno je ponosna na ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru koje će ugostiti veliko glazbeno ime sa zavidnom svjetskom karijerom. Bend će biti smješten u jednom od najboljih dubrovačkih hotela – Valamar Lacroma Dubrovnik 4*, a organizator će pripremiti i mnoštvo dodatnog sadržaja kako bi im doživljaj Grada ostao u najljepšem mogućem svjetlu.  

Koncert počinje u 21 sat, a kao predgrupa Morcheebi nastupit će jedno domaće ime, kantautorica Irena Žilić koja je 2016. godine bila predgrupa Morcheebi u zagrebačkoj Tvornici kulture, a 2018. godine imala je priliku pratiti bend na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji.

Ulaznice za koncert Morcheebe dostupne su u svim Valamarovim hotelima u Dubrovniku i u kampu Solitudo te na Valamar Experience Concierge internet stranici. Cijena ulaznica je 180,00 kn u pretprodaji, a na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 250,00 kn.

404