Svjetski stručnjaci zdravstvenog turizma na 7. CIHT-u

Rivijera Crikvenica 07. i 08. 11. postaje središte razmjene iskustva, informacija i znanja iz zdravstvenog turizma.

Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ove godine održat će se sedmi put zaredom, po prvi put u Hotelu Katarina u Selcu, 7. i 8. studenog 2019. Vrhunski svjetski stručnjaci iz područjamedicine, turizma, marketinga i obrazovanja raspravljat će o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

CIHT, koji se kroz godine nametnuo kao jedna od najvećih i najpriznatijih konferencija iz zdravstvenog turizma u regiji, ove godine nastavlja tradiciju dovođenja eminentnih svjetskih i domaćih govornika. Konferenciji će prisustvovati, između ostalog, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba te vrhunski svjetski stručnjak za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja Doug Lansky.

Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam – sve su to teme koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom. CIHT od samih početaka radi na edukaciji i interakciji svojih sudionika kroz različite inovativne forme u svrhu razmjene znanja, iskustva i zajedničkog učenja.

CIHT već sedam godina radi na međunarodnoj promociji Crikvenice i Hrvatske i postavlja ih visoko na ljestvicu destinacija zdravstvenog turizma u svijetu. Domaćin ovogodišnjeg CIHT-a je Selce i njegov nedavno obnovljeni Hotel Katarina, čime CIHT upoznaje sudionike sa zdravstveno-turističkim potencijalima ostalih turističkih središta Rivijere Crikvenica.

CIHT konferencija produkt je rada i suradnje četiri ključne organizacije za zdravstveni turizam Kvarnera: Turističke zajednice Grada Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica, Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i Poliklinike Terme Selce u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Sveučilištem u Rijeci.

Vrhunsko znanje, stručni predavači, praćenje i rasprava o svjetskim trendovima – sve vas to čeka na jednoj od najvećih konferencija u regiji!

Prijave za konferenciju otvorene su do 07. studenog, a više o konferenciji potražite na Službenim stranicama konferencije.

CIHT 2019