Svpetrvs hoteli pozivaju vas na Brač Film Festival

Odaberete li krajem tjedna Supetar na Braču za svoju ljetnu destinaciju uživat ćete u savršenom spoju filmske umjetnosti, zabave i odmora

Na drugom Brač Film Festivalu, od 11. do 13. kolovoza,  ponovo će se okupiti redatelji, glumci, novinari i ljubitelji filmske industrije. Odličan program koji u glavnom dijelu obuhvaća projekcije dugometražnih, kratkometražnih i dječjih filmova, radionice i izložbe u popratnom dijelu te kristalno čisto more i prekrasni Supetar garancija su dobrog provoda.

Ovogodišnji Brač Film Festival otvara se u Ljetnom kinu Supetar projekcijom proslavljenog dugometražnog domaćeg filma Zvizdan, autora Dalibora Matanića, a sljedeća dva dana u znaku su turskog Mustanga, prošle godine nominiranog za Oscara i srpsko hrvatske koprodukcije Ničije dijete, trostrukog laureata Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

U prekrasnom amfiteatru Svpetrvs Waterman Resorta pod zvjezdanim nebom drugog dana festivala prikazivat će se kratkometražni filmovi studenata filmske akademije iz čitave regije, a u Narodnoj knjižnici tijekom sva tri dana u jutarnjim satima najmlađi će uživati u projekcijama istaknutih naslova Operacija Arktik, Phantom Boy i Pozdrav od Mikea.

Red filma, red zabave, bogat popratni program i odlična ponuda Svpetrvs hotela – službene hotelske kuće Brač Film Festivala, razlog su više da se uputite u Supetar i uživate u vrućem ljetu uz omiljen film.

 

PR: Lollipop