Trieste Coffee Experts 2019

OTKRIJMO KAKO JE NASTALA  IDEJA ZA SAMIT;

2014 g. po prvi put  Franco i Mauro Bazzara organiziraju Trieste  Coffee Experts. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u sektoru kave  odlučili su stvoriti format koji će moći iskoristiti previranja u sektoru, usmjeravanjem energije ka zajedničkom cilju razmjene iskustava, strategija i znanja – trenutak za umrežavanje i pronalaženje  novih poticaja za suočavanje sa izazovima tržišta.Iz te potrebe, kao i užitka okupljanjem u opuštenom i poznatom okuženju, braća Bazzara organiziraju prvi samit koji se održava u Trstu, gradu kave, i koji okuplja mnoge najznačajnije ličnosti, tvrtke i medije za kavu.

Zapravo, događaj pruža kulturni / obrazovni okvir kroz različite radionice koje održavaju stručnjaci s tog područja, ali i raspravu koja potiče susret / sučeljavanje dotičnih stručnjaka.

Pri  završetku događaja se organizira  druženje uz domjenak u kojem svi prisutni (uz ograničen broj  pozivnica) mogu uživati u važnom trenutku; stoga sama večer postaje svojevrsna “ekskluzivna zabava” medu prijateljima koji  više nisu suradnici ili bilo kakvi natjecatelji (izraz koji Franco i Mauro ne prihvaćaju jer su snažni podupiratelji koncepata suradnje, združivanja i umrežavanja).

TRIESTE EXPERTS COFFEE 2019 ĆE BITI UJEDNO  PRILIKA ZA PROSLAVU 40 +30 GODINA BRAĆE FRANCA I MAURA BAZZARE NA TRŽISTU KAVE;

Ovo će također biti prilika za Franca i Maura za  proslavu njihovih “70 godina (40 godina Franco e 30 godina Mauro) u svijetu kave ” s čitavom publikom sudionika i govornika, čime će se ujedno  obilježiti 4 desetljeća (ne računajući one osnivača Dionisia Bazzare) međunarodne aktivnosti unutar svog jako voljenog sektora prožetog prženjem kave, visokim obrazovanjem, objavljivanjem i širenjem kulture kave.

U SUBOTU 21. i NEDJELJU 22. RUJNA ODRŽATI ĆE SE ČETVRTO IZDANJE TRIESTE COFFEE EXPERTS-a

Tijekom dva dana fokus će se biti na vijestima koje se tiču ​​espressa, sa senzornog i komercijalnog stajališta.Prvi dan će biti fokusiran  na „Sudbinu kave“ (Coffee Destiny) , dok drugi, koji će se odvijati u sjajnom okruženju palače Savoia Excelsior u Trstu će biti usredotočen na “Kavu 4.0” (Coffee 4.0).

Događaj, kojem će prisustvovati samo istaknute ličnosti koje je organizacija pozvala, ove će godine također otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje kave zahvaljujući prenosu uživo zakazanom za subotu popodne.

U nastavku program:

COFFEE DESTINY ( subota 21.09)

14.30

UVODNI GOVOR

Franco Bazzara ( Predsjednik Bazzara Espresso)

14.45

FOURTH WAVE

Cosimo Libardo (AD Carimali)

“Je li doba specijaliteta već završeno?”

Sergio Barbarisi (Generalni direktor  BWT Italia)

“Kava i aparati: ista voda, treba ” suprotno “. Koji nas izazovi očekuju što se tiče tretiranja vode u svijetu koji se mjenja “.

Andrea Lattuada (Predsjednik 9Bar)

“ Novi val barmena”

15.55

DEGUSTO ERGO SUM

Giorgio Grasso (Direktor ARC)

“Važnost uvoznika  sirove kave”

Luigi Odello (Presjednik Iiac)

Senzorna održivost kave ”

Massimiliano Fabian (AD Demus)

“Od zdravlja do užitka, a ne samo kofeina”

17.05

UDRUŽIVANJE, PRENOŠENJE I ODRŽIVOST

Andrej Godina (Predsjednik Umami Area)

„Održiva kava –  važnost uključivanja društvene odgovornosti u cijeli proizvodni lanac”

Michele Cannone (Marketing Manager Lavazza)

“Održivost – projekt u lancu opskrbe koji mora uključiti sve aktere”

Luigi Morello (Predsjednik INEI)

“Zašto je važno cijeniti talijanski espresso”

COFFEE 4.0 ( nedjelja 22.09)

10.15

UVODNI GOVOR

Franco Bazzara ( Predsjednik Bazzara Espresso)

VIDEO SUDJELOVANJE

Zeno D’Agostino ( Predsjednik Lučke uprave istočnog Jadrana)

10.35

“Kolumbija, razvoj između održive produktivnosti i kvalitete caffe ”,

Gloria Isabel Ramirez ( Veleposlanica Kolumbije u Italji)

Carolina Castaneda (Europska direktorica Federacion Nacional de Cafeteros de Colombia B.V.)

11.00


UDRUGE ZA KAVU

Fabrizio Polojaz  (Predsjednik udruge Caffè Trieste)

Marino Petronio (Grupa talijanskih pržionica kave)

11.50

COFFEE 4.0

Giuseppe Biffi  (Digitalization Business Development Manager Siemens)

„Razmišljati dodatno o industriji! Digitalizacija za proizvodnju“

Roberto Pedini (Sales Product Development Manager Ima Petroncini)

“Dodana vrijednost Industrije 4.0 za pržionice”

Mauro Martinengo (Sales Manager Opem)

“Pametno pakiranje”

Luigi Morello (Business Unit Director Gruppo Cimbali)

“Tradicija i digitalna transformacija u svijetu barista”

Michele Cannone (Marketing Manager Lavazza)

“Inovacija kao alat za poboljšanje kvalitete talijanskog espressa”

Vidimo se na Trieste Caffee Experts-u  21 i 22 rujna.

 info: 

www.bazzara.it/trieste-coffee-experts

 Tel 0039 040767849  .communication@bazzara.it