Tuheljska noć se ne propušta!

Nikad bolja zabava, izvrsna glazba i druženje do jutra – Tuheljska noć ove godine se ne propušta!

Uz brojna iznenađenja koja su ove godine pripremile Terme Tuhelj uskoro slijedi još jedno. U suradnji s Turističkom zajednicom općine Tuhelj, 29. srpnja na Vodenom planetu održat će se 35. Tuheljska noć na kojoj će nastupiti popularni pjevač Joško Čagalj – Jole. Upravo je on jedan od najvećih zabavljača hrvatske glazbene scene koji će ove godine stati na pozornicu u Termama Tuhelj i otpjevati svoje najveće hitove. Posjetitelji će uživati u dvosatnom besplatnom koncertu u kojem će se nizati njegovi brojni hitovi poput Jednina i množina, Da je duša od papira, Jedna mala plava, Kada žene tulumare, Nina, Srce veliko…

U Termama Tuhelj – Art&Wine fest

Kako bi Tuheljska noć bila još veselija, za zagrijavanje atmosfere bit će zadužen Boss band, a u pauzama će domaće i strane hitove puštati DJ, koji će posjetitelje držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

Osim glazbenog doživljaja, posjetitelje očekuje i bogata gastronomska ponuda uz pečenog vola i ostale gastro delicije, a cocktaile će spravljati spretni i vrhunski hrvatski barmeni. Za one sportskog duha održat će se finale Well malonogometnog turnira. Kako bi roditelji mogli nesmetano uživati i opustiti se, za najmlađe posjetitelje bit će osiguran dječji kutak. Vatromet u ponoć bit će vrhunac Tuheljske noći.

Tuheljska noć počinje u 20:00 h, a zavšava u 4:00 h. S obzirom da je ulaz slobodan, potrebna je samo dobra volja i malo slobodnog vremena. Treba istaknuti da Joletov koncert nije jedini besplatan koncert s kojim će Terme Tuhelj počastiti svoje goste. Naime, već 5. kolovoza nastupa Saša Lozar, a 19. kolovoza Natali Dizdar. Oboje će nastupiti u sklopu Art&Wine festa.

PR: Lollipop