U SPAR-u i INTERSPAR-u bogat izbor domaćih i stranih pjenušaca za proslavu Nove godine

SPAR Hrvatska je svojim kupcima za proslavu Nove godine pripremio veliki izbor pjenušaca po sniženim cijenama. U bogatom asortimanu nalazi se više od 50 domaćih i stranih pjenušaca, a na pojedinim popusti idu čak i do 30 posto.

Najiščekivanija zabava u godini gotovo je nezamisliva bez nazdravljanja prikladnim pjenušcem, stoga je SPAR pripremio ovu posebnu ponudu kako bi kupci na odgovarajući način proslavili ovu noć.

Kupci mogu pronaći razne pjenušce poznatog španjolskog proizvođača Freixenet, slovenske pjenušce Muškatna Penina Jeruzalem Ormož i Zlata Radgonska Penina te hrvatski pjenušac Julia koji proizvodi kutjevačka vinarija Krauthaker. U bogatoj ponudi nalaze se i cijenjeni šampanjac Moët & Chandon te talijanski prosecco poznatih proizvođača Bottega i Mionetto, ali i bezalkoholni pjenušac Robby Bubble kako bi i najmlađi mogli nazdraviti.

SPAR Hrvatska je i za sve ljubitelje koktela, kao i za one koji se žele okušati u pripremi istih, osigurao posebnu ponudu. Tako će kupci u SPAR-u i INTERSPAR-u pronaći sva potrebna pića za pripremu koktela, snižena i do 28 posto, ali i već gotove koktele koji su sniženi 25 posto.

PR: 404