U svim poslovnicama Dubravice kupci će odsad moći plaćati i karticama i putem mobilne aplikacije

Pekara Dubravica uvela je nove načine plaćanja. Naime, u svoju omiljenu pekaru od sada kupci mogu ići i bez gotovine. Račune mogu plaćati bankovnim karticama ili putem nove Dubravica mobilne aplikacije. Ove mogućnosti plaćanja dostupne su u svim poslovnicama, a primaju se Mastercard, Maestro i Visa kartice.

Osluškujući tržište i potrebe naših kupaca, uvođenje kartičnog plaćanja i mobilne aplikacije bio je logičan korak u poslovanju, a glavni razlog novih pogodnosti bila je želja za maksimalnim pojednostavljivanjem procesa kupovine u našim poslovnicama. Nadamo se da će ova digitalizacija poslovanja olakšati kupnju s obzirom na užurban tempo života s kojim se susrećemo svakodnevno“, izjavio je suvlasnik Franjo Mikelec.

Nova Dubravica mobilna aplikacija, čiji je cilj zamjena Dubravica prepaid i loyalty carda, donosi brojne pogodnosti kao što su mogućnost uplate sredstava bez dolaska u poslovnicu, pregled kataloga proizvoda te uvid u aktualne ponude, a dostupna je na Google Playu i App Storeu. Između ostalog, aplikacija služi i kao integrirana karta, pomoću koje korisnici imaju priliku locirati najbližu Dubravica pekaru, s obzirom na lokaciju na kojoj se nalaze.

Sve novosti o proizvodima i aktualnim ponudama Pekare Dubravica možete saznati na službenoj web stranici, FB stranici ili Instagram profilu.

PR: 404