Ulazimo u srpanj s mnoštvom događanja na Rivijeri Crikvenica

GLAZBENE LJETNE VEČERI, 2.7.2024., 21:00, Crikvenica – centar
Ima li boljih mjesta – domaćina od Crikvenice i Selca za večeri pune dobre glazbe, ugodnoga druženja, šumova mora, mediteranskog mirisa u zraku? Zabavljat će nas talentirani glazbenici izvodeći poznate svjetske hitove. Jer glazba kod nas ovdje zvuči drugačije…
Danas nas u Crikvenici zabavlja glazbeni sastav „Dinamika“.
 
PRIMORSKA NOĆ, 2.7..2024., 19:00, Selce – centar
                                 4.7..2024., 19:00, Crikvenica – centar
Šetnja centrom mjesta bit će još ljepša i zanimljivija. Očekuje vas bogata ponuda prirodnih i domaćih proizvoda, poput domaćeg sira, meda, džemova, rakije i likera. Na nekima od štandova će se moći pronaći i originalni suveniri i rukotvorine, idealni za poklon ili dragu uspomenu s putovanja.

KONCERT LIMENE GLAZBE SELCE, 4.7.2024., 20:00, Selce – centar
Tradicija sljubljena s glazbom sastavni je dio ljetnih večeri u Selcu. Osvojit će vas popularne melodije domaćih i stranih autora aranžirane za puhačke sastave. Opustite se, zaplešite i uživajte u svakome trenutku uz Limenu glazbu Selce.
 
MELODIJE S OKUSOM MORA, 4.7.2024., 21:00, Jadranovo – riva Mulina
Znate li kako zvuče melodije s okusom mora? Pronašli smo dva savršena mjesta na kojima glazba zvuči još bolje i još više zagrijava naša srca. Čudesni obalni gradići Dramalj i Jadranovo savršeni su domaćini takvim događajima. Prekrasna priroda, šum mora i romantična atmosfera daju dobro poznatim melodijama sasvim novu dimenziju. U četvrtak, 4. srpnja, uživajmo u Jadranovu uz nastup Klape „Sv. Jakov“ i goste.

GROOVY NIGHTS, 5.7.2024., 21:00, Crikvenica – centar
Ako do sada još niste, upoznajte naše kreatore vrhunske zabave i dobroga groovea. Glazbeni sastav „Grooversi“ su tu kako bi vam tijekom srpnja i kolovoza dizali razinu endorfina. Pripremite plesne cipele, uvježbajte glasnice jer vaš je zadatak da centar Crikvenice i Selca održavate u najboljoj plesnoj atmosferi. Za početak, vidimo se u petak u Crikvenici!
 
NA TANJUR IZ MORSKIH DUBINA, 5.7.2024., 20:00, Selce – centar
                                                            6.7.2024., 20:00, Jadranovo – riva Mulina
Ova ribarska fešta, koja će se tijekom ljetnih mjeseci održavati u Selcu i Jadranovu, zasigurno je jedan od razloga za posjet Rivijeri Crikvenica. Osim u morskim delicijama, imat ćete priliku uživati i u glazbenim nastupima. Ovaj tjedan će vas zabavljati glazbeni sastav „Insula“.
U petak, 5. srpnja, očekuje vas nastup zbora KUD-a „Neven“ Selce i Folklornog društva „Erd“ iz Mađarske od 20:00 sati, nakon čega kreće prava ribarska fešta u centru Selca!
 
FESTIVAL ULIČNIH ZABAVLJAČA CRIKVART, 6.7.2024., 20:00, Crikvenica – centar
9. po redu Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“ okuplja izvanredne performere na više lokacija u centru grada. Dođite, pronađite ih, uživajte u promatranju ili budite aktivni sudionik!
 
SELCE OPEN 2024., 6.7.2024., 12:00, Selce – akvatorij
Jedriličarski klub (Yaht Club) „Jadro“ iz Selca i u ovoj godini ugostit će svoje prijatelje i sportske rivale na regatnom polju ispred Selca, na regati „Selce Open 2024.“.
Start regate je, kao i svih dosadašnjih godina, predviđen točno u podne prve subote u srpnju.

TZ Crikvenice