USKORO „DAGNJADA“ U JADRANOVU

Naše malo primorsko mjesto Jadranovo uskoro priprema još jednu zabavu u nizu. Riječ je o  opuštenom zabavno-gastronomskom događaju – „Dagnjada 2018.“, a održat će se 4. kolovoza.

Zabava nas očekuje od poslijepodneva pa sve do kasno u noć. Da je Rivijera Crikvenica poznata i kao rivijera maratona, dokazat će nam još jedan plivački maraton u organizaciji KPD „Primorje“ naziva „1000 metara Svetoga Jakova“, koji kreće u 16 sati. Svi sudionici će dobiti bon za dagnje, zahvalnicu, a očekuju ih i druge nagrade.

Tridesetak vrijednih natjecateljskih amaterskih ekipa kuhara natječe se u pripremi kotlića. Kuhat će se svježe, ukusne dagnje, a najbolji će ponijeti naslov pobjednika. Ipak, uvjereni smo da će svaki kotlić ponuditi pravu primorsku priču s pravom dozom začina i namirnica.

Atmosfera ne bi bila potpuna bez izvrsne glazbe, zato će kuhanje kotlića imati glazbenu pozadinu – na ples će vas pozivati glazbeni sastav „Klamaruša“.

Od 21 sat vas očekuje nastup glazbenog sastava „Point“, a nakon njih nastup klape „Kampanel“. Kao što to obično biva na našoj rivijeri, glazba, ples i ugodno druženje će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Posjetite naše malo primorsko mjesto Jadranovo i uživajte na najljepšoj prirodnoj pozornici, uz samo more…

 

PR: Turistička zajednica Grada Crikvenice