USKORO POČINJE „VLADAVINA“ ULIČNIH ZABAVLJAČA U CRIKVENICI

Crikvenicu će uskoro preplaviti posebno ozračje i obilje zabave jer slijede dva dana „vladavine“ uličnih zabavljača – klaunova, pantomimičara, žonglera, svirača i pjevača, hodača na štulama i sl.

Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“ će se održati u centru Crikvenice 20. i 21. srpnja petu godinu zaredom.

 

Veselo otvorenje najveselije ovogodišnje manifestacije nas očekuje u petak, 20. srpnja, u 20 sati. Zabavljat ćemo se uz hodajući performans na štulama, cirkuski show „Kesten i papaja“, Cirkobalkana street cabaret, Klaun Barabba show, „El Cric“ show te Tontorino – žonglerski show.

Subotnji program, 21. srpnja, započinje uz hodajući performans na štulama, a slijede Zvekanovski show, Clown – Barabba show, Tontorino – žonglerski show, vatreni performans „Las Calaveras“, a u 22 sata vas očekuje nastup glazbenog sastava „Greške“.

Oba dana ovog veselog festivala vas očekuje Art sajam koji će trajati od 19 do 23:30 sati, a na njemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

 

„CrikvaArt“ voli iznenađenja i nepredvidljivost, stoga vas tijekom festivala na nekoliko lokacija očekuju pantomimičari, živi kipovi, face painting, klaun i klaunica, one-man-band… Na vama je da prošećete „gradom-pozornicom“ i pronađete ih sve!

 

Rezervirajte sljedeći vikend za posjet Crikvenici, gradu u kojem nikada niste usamljeni i opustite se na festivalu s garancijom – garancijom smijeha.

 

 

PR; Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice