Valentinovo romantično opuštanje u Atlantida Boutique Hotelu 5* u Rogaškoj Slatini

Atlantida Boutique Hotel ***** je jedini luksuzni hotel takve vrste u okolini, kojemu je cilj u potpunosti zadovoljniti gosta s njegovim smještajem i uslugom u hotelu, a i u okolini. Hotel je namijenjen ljudima koji se žele maknuti od svakodnevnog stresa u tišinu, i onima koje fascinira hotelska arhitektura s najvišom razinom luksuza i potpune privatnosti.

Atlantida Boutique Hotel je idealan odabir za romantične trenutke u dvoje. Jer će uskoro biti dan zaljubljenih priuštite sebi i svojoj voljenoj osobi  Valentinovo romantično opuštanje u periodu 9.2. – 18.2.2018.

U posebnoj ponudi čeka vas smještaj u odabranoj sobi sa polupansionom koji uključuje bogat bife doručak sa sezonskim namirnicama iz okolice i velik izbor jelovnika za večeru s četiri slijeda, s bogatim bifeom salata, sira, voća i slastica, ulaznica za neograničeno kupanje u unutarnjem hotelskom bazenu i masažnom bazenu te ulaz u Oazu sauna, ulaz u hotelski fitnes, boca mineralne vode Donat Mg u sobi prilikom dolaska, dnevno svježe voće u kutku za zdravlje, neograničena upotreba WiFi veze, slobodan ulaz u Casino Fontana.
A za nezaboravnu romantičnu atmosferu ćekat će vas pjenušac u sobi na dan dolaska, late check out do 16:00, upotreba solne sobe u dvoje u Wellness & Spa centru, 1x refleksna masaža stopala (20 min.) za nju i za njega u Wellness & Spa centru.

Sve to već od 196 € za 2 osobe na noć.
Rezervirajte svoje romantično valentinovo opuštanje na: info@atlantida-rogaska.com, 00386 3 6201 600

 

Više na linku: https://atlantida-rogaska.si/hr/valentinovo-romanticno-opustanje/

 

PR