Valentinovo u Termama Olimia

Mjesec ljubavi posebno je vrijeme kada ćete zajedno s voljenom osobom krenuti u senzualno istraživanje i posvetiti se samo jedno drugome

Može li se uopće išta mjeriti s ljubavlju koja nas ispunjava, daje nam vjetar u leđa, čini nas snažnijima, pomaže nam da gledamo život kroz ružičaste naočale… Neka ljubav bude svaki dan, svaki trenutak. To znaju u Termama Olimia u kojima se možete opustiti u romantičnom istraživanju svih osjetila kroz dodire vrućeg vjetra najpopularnijih sauna u Sloveniji, mirise najfinijih aromatičnih ulja, lagane taktove wellness glazbe koja miluje vaše uši i vrhunske gastronomske specijalitete koji su rajski užitak za vaša nepca.

Mjesec ljubavi posebno je vrijeme kada ćete zajedno s voljenom osobom krenuti u senzualno istraživanje i posvetiti se samo jedno drugome.  Zimski wellness ima posebne čari… Bez gužve i stresa, omogućit će vam da se u potpunosti prepustite luksuznom ugođaju Wellnessa Orhidelia i doživite nezaboravne trenutke koje ćete poželjeti ponoviti još, i još…

U valentinovskom tjednu, 10., 11. i 14. veljače, Terme Olimia pripremaju i posebne igre u vodi za parove. Srce će vam zagrijati ukrašavanje drvca ljubavi na kojemu ćete moći upisati svoje ime i ime svoje ljubavi, kao i poseban foto kutak za sve zaljubljene.

Terme Olimia pripremile su još jedno iznenađenje – 11. veljače uživajte u romantičnom filmu za vrijeme noćnog kupanja u Wellness centru Termalija, a u vikendu uoči samog Valentinova zabavite se uz glazbene sastave u klubu Žafran.

Na samo Valentinovo 14. veljače, neka se vaša ljubav rasplamsa u romantičnoj šetnji uz baklje.

U wellness centrima očekuju vas i prigodne mjesečne ponude s posebnom dozom opuštanja i romantike.

Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.

PR: Lollipop