Već od ovog tjedna u svim IGO-MAT mesnicama može se naručiti ili kupiti domaće šunke za nadolazeći Uskrs

Kako se približava najveći kršćanski blagdan – Uskrs, u mesnicama Igomata mogu se nabaviti uskrsne šunkice, izrađene na tradicionalan način. Naime, te šunke odležavaju u suhom pacu osam tjedana, a nakon toga se suše na dimu. Zanimljivo je kako se dime hladnim dimom na bukova drva. Nakon svega toga, šunke se kuhaju. U Igomatovim mesnicama mogu se naći cijele dimljene ili kuhane šunke s kostima, veličine od šest do 10 kilograma, te manji dijelovi  šunka tzv. frikando i ruža težine od 2,5 do tri kilograma. Osim toga, u prodaji su i rolane šunke u mrežici.

Šunke izrađene na tradicionalan način

Proizvodnja mesa i mesnih delicija vrhunske kvalitete te trgovina na veliko i malo mesom i mesnim prerađevinama djelatnost je samoborske tvrtke Igomat. Tvrtka posluje u vlastitom proizvodnom pogonu na 2000 četvornih metara površine u Otruševcu u Bregani, a njihovi se proizvodi prodaju i na devet vlastitih maloprodajnih lokacija. Proizvodnjom mesnih proizvoda i inovativnih mesnih delicija, tvrtka Igomat nastoji poboljšati kvalitetu prehrane stanovništva. Dok s jedne strane svojim kupcima pruža kvalitetne i ukusne proizvode, s druge strane Igomat poslovnim partnerima pruža zadovoljstvo pouzdanog poslovanja. Vizija poslovanja je da tvrtka postane sinonim za tradicionalne i kvalitetne samoborske proizvode te uspješno posluje na domaćem tržištu trajnih proizvoda.

Posjetite nas: Dugave, Špansko, Središće, Dobri dol, Otruševec – Bregana, Vrbik, Ferenšćica, Ilica (Britanac), Mlinovi 169.
igomat.hrinfo@igomat.hr, 01 3324 160