VELA LUKA – Prvo međunarodno virtualno natjecanje u izradi lumblija

Vrijeme je najmirisnije luške manifestacije, „Stajuna od lumblije”, koja se ove godine održava u novom ruhu.

Ne želeći prekinuti tradiciju, a koristeći se „novim normalnim” TZO Vele Luke, Općina Vela Luka i Udruge maslinara Vele Luke organizirat će druženje i uživati u danima koji slijede, na virtualni način.

Sa danom 26.10., počinje Prvo međunarodno virtualno natjecanje u izradi lumblija, te se pozivaju svi koji u aromatičnim mirisima i okusima omiljene slastice uživaju u toplini svoga doma, da podijele fotografije ovog jedinstvenog gastro užitka. Fotografije mogu biti u fazi izrade lumblije ili već ispečene i dekorirane.  Fotografirati viđenje ovogodišnjeg posebnog Stajuna od lumblije pokazat što vas sve inspirira u izradi ove posebne slastice.

Fotografije se mogu slati od 26. listopada do 02. studenog elektronskom poštom na email adresu: visitvelaluka@gmail.com. Bit će objavljene na Facebook stranici Vela Luka Tourist Board u foto albumu pod nazivom Prvo međunarodno virtualno natjecanje u izradi lumblija. Prijaviti se mogu natjecatelji bez obzira gdje se fizički nalaze. Ove godine natjecanju se mogu pridružiti i oni koji ne žive u Veloj Luci a njeguju tradiciju izrade lumblije. Svaki natjecatelj može sudjelovati samo s jednom fotografijom,  a nagrađuje se tri fotografije s najvećim brojem oznaka “sviđa mi se“.

Fotografija iz albuma koja dobije najviše lajkova pobjednik je ovog virtualnog natjecanja. Stoga, pozivaju se svi da svoju omiljenu slasticu fotografiraju i  sudjeluju  u Prvom međunarodnom virtualnom natjecanju u izradi lumblije!

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt: TZO Vela Luka, email: visitvelaluka@gmail.com, tel. 020/813 619.

TZO Vela Luka