Veličanstveni doček Nove godine u Esplanadi

Pripremite se za provod godine, odjenite glamuroznu haljinu i budite viđeni na  spektakularnom dočeku Nove 2017. u Esplanadi.
Svečani ugođaj Smaragdne dvorane i restorana Zinfandel’s, crveni tepih, vrhunski pjenušac, pet sljedova najfinijih delicija i jedan od najboljih bendova u zemlji. Pripremite se za najluđu noć u godini uz vrhunski program, mnogo plesa i najpopularnije strane i domaće hitove. Zakoračite u 2017. uz pjenušac i novogodišnji valcer, a u rane jutarnje sate potražite okrepu uz fini vinski gulaš. Cijena dočeka u iznosu od 995 kn uključuje menu prema izboru chefa Ane Grgić, neograničenu konzumaciju vrhunskog vina i vode, specijalne rekvizite za proslavu te Cognac & Cigar Lounge.
Razveselite vaše najmlađe originalnim dječjim dočekom Nove godine pod stručnim vodstvom animatora. Uz odličnu zabavu, igre i ples, klince očekuju brojna iznenađenja i cool spavaonica koju čuva superdadilja. Cijena dočeka za djecu iznosi 480 kn po djetetu te uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode.

PR : Sanda Sokol, hotel Esplanade