Vino i kino uz vina Marijana Armana i Oscare

Ako imate dobar nos za vina i filmove nemojte propustit novu ediciju Vina i Kina koja vas u četvrtak 05.04. s početkom u 19h očekuje u zagrebačkoj vinoteci i wine baru Bornstein.

Gost večeri bit će istarski vinar Marijan Arman čija obitelj na južnim padinama doline rijeke Mirne s pogledom na zidine starog Grožnjana već generacijama uspješno u svoje butelje sprema mnoge vinske tajne. Neke od njih otkrit će vam vinar osobno tijekom degustacije za koju je izabrao 6 etiketa iz svog podruma: Pjenušac Stanzia Brut, Malvazija, Malvazija Gran Cru 2016., Sauvignon Blanc,

Teran Reserva 2015. i Muškat.

Filmski dio bit će pojednako uzbudljiv, a posvećen je filmovima s ovogodišnje dodjele Oscara: Ja, Tonya, Fantomska nit, Tri plakata izvan grada, Skrivena ljubav i Oblik vode.

Uz organizatoricu Vina i Kina Jelenu Bulum, svoj pogled na spomenute oscarovske kandidate dat će Alen Grozaj, čovjek s dobrim nosom za pametne marketinške kampanje, ali i vina i filmove.

Ako dijelite iste strasti, spustite se na 2 sata u vinski podrum wine bara Bornstein na adresi Kaptol 19 i uz njihove famozne bruschette i vina svevremenske elegancije Marijana Armana doživite filmske priče dostojne Oscara.

Više informacija na http://www.winetimeexperience.com/

PR