Vodeći međunarodni stručnjaci iz područja zdravstvenog turizma na HTI konferenciji

Posebna gošća konferencije poznata američka glumica i stručnjakinja za luksuzna putovanja Eva LaRue

Prestižna HTI (Health Tourism Industry) konferencija, koja se po drugi puta održava u Hrvatskoj od 28. veljače do 2. ožujka u hotelu Lone u Rovinju, kroz bogati program i popratne sadržaje okupit će vodeće nacionalne i međunarodne stručnjake, vrhunske predavače i paneliste te ekskluzivne goste s područja zdravstvenog turizma. Sudionike konferencije očekuje i posebno predavanje stručnjakinje za luksuzna putovanja poznate glumice Eve LaRue koja je svjetsku slavu stekla glumeći detektivku Nataliu Boa Vistu u američkoj seriji CSI Miami.

Među ključnim govornicima konferencije su predsjednik američkog Udruženja zdravstvenog turizma Jonathan Edelheit, poznati hrvatski znanstvenik i pisac Dragan Primorac, predsjednik EHTTE Europskog udruženja povijesnih toplica Giuseppe Bellandi, te predsjednik uprave Maistra Tomislav Popović.

Sedmo izdanje HTI konferencije zanimljivo je po inovativnom 3u1 integriranom skupu koji uključuje još dva međunarodna događanja – ILHA (International Luxury Hotel Association) Summit i TTM (Taste the Mediterranean) Festival. U sklopu programa dodijelit će se nagrade najboljim destinacijama u zdravstvenom turizmu na temelju istraživanja Medical Tourism Indexa. U istraživanju u kojem je sudjelovalo preko 5 tisuća sudionika najviše glasova je dobila Velika Britanija, a slijede je Njemačka i Francuska.

Partner konferencije je Hrvatska turistička zajednica čija će radionica «Buy Croatia» za zdravstveni turizam okupiti preko 40 velikih kupaca usluga iz cijelog svijeta. Sponzori HTI konferencije su Maistra, Mercedez Benz i Moët&Chandon.

HTI konferencija organizira se u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo turizma.

 

PR: Dialog komunikacije