Konferencija vrhunskih vinskih znalaca – WINE VIP EVENT

Nakon vrlo lijepih priča u Zadru, Rijeci, Brtonigli, Vodicama i Splitu naše posljednje dvije destinacije a koje su posebne svaka na svoj način a to su: otok Pag tj.grad Novalja 07.05.(utorak) u hotelu La Luna i Makarska 08.05. (srijeda) u hotelu Park s početkom u 15 sati.

Mnogi su se pitali zašto smo baš otok Pag i Makarsku rivijeru odabrali za naše evente. Više je razloga tome a jedan od njih je jer smo na tim područjima došli do rezultata istraživanjem i praćenjem kvalitete ponude i usluge (Mystery Guest projektima) da postoji veliki interes i želja za unapređivanjem kvalitete ponude i usluge.

Pobudili smo iznimno veliki interes onih kojima je stalo raditi na svome znanju i unapređivanju kvalitete ponude i usluge u ugostiteljsko turističkoj struci.

U fokus naših evenata željeli smo staviti enogastronomiju a koju smatramo jedan od ključnih turističkih proizvoda a na kojima trebamo razvijati turizam u Hrvatskoj.

Glavni cilj naših evenata je educiranje ugostitelsjko turističke struke sa željom da unaprijedimo kvalitetu ponude i usluge. Osim edukacije, s obzirom na to da okupljamo izlagače (proizvođače vina, sira, ribe, tartufa….) a i ugostitelje, ovo je prilika da ih povežemo i na taj način obogatimo ponudu. Enogastronomija sa ovakvim edukacijama znatno dobija na važnosti.


Event smo ove godine obogatili sa vrlo kvalitetnom degustacijskom radionicom sljubljivanja hrane i vina uz vrhunske kulinarske i sommelierske znalce s ciljem da naši ugostitelji svoje jelovnike i vinske karte mogu obogatiti tako kvalitetnim jelima i delicijama kao i probranim vinima.


Govornici su vrhunski sommelieri i ugostitelji: Filip Savić, Mario Meštrović, Jure Andrijašević, gost iz Austrije Suvad Suwi Zlatić i poseban gost u Makarskoj je vrhunski gastronomski stručnjak i književnik Veljko Barbieri.
Vrhunski kuharski majstori: Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević.

TEME:

  • Ko to more platit? Vinska baština Dalmacije i njen potencijal u turizmu
  • Prodaja srcem i razumom i govor tijela kao tajno oružje u prodaji
  • Ključ i psihologija prodaje
  • Vino i hrana – okusi i mirisi
  • Vinske sorte- neodoljivi zavodnici jela
  • Sljubljivanje hrane i vina
  • ….

PR: Dantes Begić