Wine Vip Eventi šalju pozitivnu energiju ugostiteljima i turizmu

Wine Vip Event  – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca nakon korona blokade kreće sa vrlo posebnim edukativnim eventima namjenjenim ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

               Nakon što je Dantes sa timom agencije RICERCA MERCATO organizirao vrlo uspješno event u Zadru u hotelu Kolovare 05.ožujka tik prije korona zabrana odlučili su da je sada pravo vrijeme za nastavak evenata. Ovo je četvrta godina kako vrlo uspješno organiziraju ove iznimno lijepe priče – evente u raznim destinacijama na hrvatskoj obali.

               Pula je prva destinacija 26.06. u hotelu Park Plaza Histria, a zatim 29.06. otok Pag u Novalji u hotel Olea. Nakon ta dva eventa turneja se nastavlja sa eventom idućeg dana 30.06. u Šibeniku u hotelu Panorama a posljednji u toj turneji je 01.07.2020. event u Splitu u hotelu Park. Dogovoren je i event u Rijeci ali pošto hotel Bonavia još je zatvoren termin eventa je još nepoznat ali plan je da bude do 10.07.2020.

               Glavni ciljeviMeđunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. A u ovo vrijeme vrlo važno je biti pozitivan i ovim eventom organizator želi poslati poruku potpore ugostiteljima i pomoći u oživljavanju našeg turizma i ugostiteljstva.

               Sve te ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i dali potporu i Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica te Hrvatska obrtnička komora.  

               Događaj je usmjeren na ugostiteljsko-turističku struku i proizvođače proizvoda koji su usmjereni na to ciljano tržište a s glavnim ciljem edukacije i međusobnog povezivanja ova dva važna segmenta: proizvođači/ ponuđači i ugostiteljsko-turistički sektor.

               Gosti imaju priliku degustirati proizvode svih izlagača i sa njima se povezati i dogovoriti suradnju.

               Program događaja započinje se prezentacijama svih partnera događaja uz degustaciju njihovih proizvoda u velikim hotelskim dvoranama a između druženja u manjim dvoranama imamo vrlo kvalitetne turističko ugostiteljske edukacije i radionice namijenjene za direktore, FB managere, konobare,kuhare,…..

               Radionice i prezentacije voditi će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, među njima su: Mira Šemić, Dragan Jovanović, Suvad Zlatić SUWI, Deniz Zembo, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Luka Dančulović i mnogi drugi.

               Dosadašnje manifestacije potvrđuju da je organizator uspio u glavnom naumu a to je unapređenje kvalitete ponude i usluge. Na jednom mjestu povezuju se ugostitelji s proizvođačima različitih proizvoda i delicija, i istovremeno promovira se lokalne proizvođače i njihovu ponudu. Ovo nije sajam i izložba vina već događaj koji gosti i sudionici ove posebne priče još nazivaju i festival znanja i povezivanja, ali vrlo važnog za sve njih proizvođače i ugostitelje, ali i turizam i gospodarstvo cijele Hrvatske.

               Ulaz je BESPLATAN i moguć gostima ugostiteljima uzvanicima koje partneri događaja pozivaju a i za sve ostale zainteresirane ugostitelje koji zbog lakše organizacije i ograničenja prostora, unaprijed pošalju kratki dopis sa svojim kontakt podacima na info@dantes.biz kako bi dobili na svoj email pozivnicu sa link za popuniti prijavu za dolazak.

               Program Wine Vip Eventa održava se od 14.00 do 20.00 sati, a nakon službenog djela programa sllijedi kruna događanja – tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

               U event i ove godine organizator je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Napominjemo da ulaz bez popunjene prijavnice i akreditacije/ pozivnice neće biti moguć.

Dantes Begić