Burger, Špeksi i Češnjak – novi umaci za one koji se ne boje eksperimentirati

Tri nova umaka na bazi Zvijezda majoneze popravljaju svako jelo

Iz Zvijezde stižu novi proizvod, umaci na bazi majoneze u tri nova okusa – Burger, Špeksi i Češnjak umak.

Kremaste strukture, načinjeni su na bazi Zvijezda majoneze koja ove godine slavi 60. rođendan i dodatak su svim vrstama jela, povrća, pohanog, paniranog mesa i ribe. 

Burger umak uz dodatak kiselih krastavaca savršeno će se spojiti sa svakim burgerom. Špeksi umak ima okus slanine zbog čega je idealan dodatak sendvičima i mesnim jelima. Umak s češnjakom bit će idealan prilog uz sva mesna jela, krumpire, a može biti i odličan dodatak uz pohano meso. Sve tri varijante novih Zvijezdinih umaka mogu se pronaći u većini prodavaonica  po  cijeni od 19,99 kn.

– Novi Zvijezda umaci namijenjeni su kupcima koji vole eksperimentirati s  raznim okusima,  uživaju u pripremi hrane za sebe i svoje najbliže te svojim jelima daju osobni pečat, izjavila je Jasna Pulić, rukovoditeljica odjela marketinga u Zvijezdi.

– Naši potrošači svaki novi proizvod koji predstavimo vrlo brzo uvrste u rutinu pripreme hrane. Zato nas još više veseli razvijati inovativne proizvode za njih. Na toj ideji nastali su umaci koje mogu kombinirati u svim svojim receptima, izjavio je Zvonimir Ladešić, voditelj razvoja u Zvijezdi.

Osim tri verzije novih umaka, Zvijezda je svojim potrošačima ove godine predstavila i cijeli niz novih i inovativnih proizvoda kao što su  Omegol s bučinim uljem, Zvijezda suncokretovo ulje 5+,  BBQ umak u ljutoj i blagoj varijanti te Zvijezda pelati. 

Komunikacijski laboratorij